luni, 11 decembrie 2023

Coronița de bomboane

 Am fost foarte încântată când am găsit acest tutorial de realizare a unei atenții mici, dar dulci. S-a potrivit perfect pentru noi să facem așa ceva pentru doamnele asistente de la Fundeni și pentru restul personalului cu care ne intersectăm ori de câte ori mergem la control. Dacă le numărăm pe toate ajungem la un minim de 10 persoane foarte drăguțe și amabile și ar fi destul de costisitor să cumpărăm pentru fiecare ceva. De obicei le luăm o cutie mare de bomboane și un pachet de cafea pentru toate, dar de sărbători și de 8 martie facem ceva pentru fiecare.

Anul trecut le-am oferit câte un fulg de nea din fire, ca cel făcut pentru Bradul virtual al lui Rux.

Anul acesta, pe lângă globulețul cu zăpadă, am pregătit și aceste coronițe. Bomboanele au fost luate la pungă mare de 1 kg și ne-au ajuns pentru toate doamnele de la Fundeni, dar și pentru încă două coronițe. Funda e făcută din panglică și legată cu sârmă plușată.


2 comentarii:

  1. Vai ce idee draguta si dulce dulce :D
    Cred ca le-a placut tare mult surpriza pregatita - mai ales ca sunt sigura (daca sunt si dragute cum spui) ca apreciaza faptul ca v-ati implicat si ati realizat voi aceste atentii.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!