duminică, 31 decembrie 2023

Ipostaze

 Pentru ultima postare individuală din 365 pozeblog am ales o colecție de poze cu blănoșii nostri dragi. Pozele sunt din luna decembrie, în zile diferite când fiecare din ei făcea ceva ce ne atrăgea atenția.

Doi paznici la poartă

Înghesuind-se într-o cutie

Hai la joacă!  .... Nu!

Noi doi...

...cei mai buni prieteni

Curiozitate...ce se mișcă acolo?

Sedință foto

Locul preferat de somnic


8 comentarii:

  1. Adevarate bucurii aceste sedinte foto. Pur si simplu te incarca energetic si te fac sa zambesti instant, orice ar fi.
    Absolut toate sunt minunate. Pozele si absolut toi minunati blanosii :D.
    Vai dar lcoul preferat - icred si eu.. mi-a adus aminte ca in copilarie aveam un tren care se monta cu sine (era pus in cutie pe dulap si era mare eveniment cand il monta Tati... Ce frumos!
    Ii salut si din parte lui Kouki si a testoaselor pe blanosi.
    Sa fie 2024 cu sanatate si bucuri!!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Rux, un an cu sănătate și bucurii și vouă.

      Ștergere
  2. Ma bucura ca am vazut o poza cu numarul 365! Cred ca acum esti cu adevarat multumita ca ai reusit sa finalizezi ceea ce ti-ai propus! Felicitari, Niko!
    Ultima zi din an sa-ti fie bucuroasa impreuna cu cei dragi! Pupici!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur că am reușit. Sper să pot și anul următor!

      Ștergere
  3. Ce frumos ai surprins și aranjat aceste ipostaze cu animăluțele tale!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un comentariu pe care nu l-as cenzura ar fi ceva de genul: ce fumuseti dulci, de-ti umpul sufletul doar cand le vezi. Ce dulci sunt toti, ce paznici minunati! Scai e mortala, dar Porto si Fifi nu sunt mai prejos. Scai privind ecranul televizorului e "terminatoare"! (ea fuge daca apare mutra presedintelui Ro?) 😂
    Numai cine are caini si/sau pisici sau caini si pisici stie care-i atmosfera in astfel de momente! ❤ Nu-mi dau seama cine-i "solitarul" care sade-n fund in dreptul portii dar are o atitudineeee... mama-mama! Pare ca asteapta un bol cu papa-bun 😊
    Porto, cu mutrisoara lui de motan parca vesnic nemultumit de "haosul" din jurul lui e... e... Asa "incruntat" cum e ma face sa zambesc. ❤
    Cum ziceam: ar fi ceva de genul... dar cu inimioare dupa fiecare cuvant! 😊
    Zile senine va doresc! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi plac aceste mesaje necenzurate, mi-ar plăcea să cred că nimeni nu trebuie să se cenzureze în preajma ea.
      Scai nu prea se uită la tv, dar de cele ma multe ori e închis. Nu știu cum reactionează la vederea anumitor persoane publice la tv.Ei îi place mai mult să doarmă în cutia de lângă televizor.
      Solitarul e Bella. Era și Nero prin preajmă. Dacă nu mă însel, a fost ziua când am instalat luminițele de afară. Și da, Bella asteaptă mereu ceva de mâncare.
      Porto=Bufnița=bursucul ...mereu nemulțumit. Să nu o vadă pe Scai că vai si-amar(la maxim un metru distantă), mai ales dacă suntem noi de fată. El are un singur prieten, pe Nero pe lângă care se lingușește mereu. De parcă ei doi erau o echipă care s-a perturbat cu pariția Bellei și apoi a celorlalți.
      Zile senine și vouă!

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!