duminică, 24 decembrie 2023

AEC Ziua 24 - Dop de plută

 Iată-ne ajunși în Ajunul Crăciunului, practic ultima zi de advent, deci ultima zi din Adventul Exploratorului Creativ. Știu că mai aveți un plic cu numărul 25 pe el, e pentru ziua de Crăciun, dar nu înseamnă încă o activitate creativă. Dacă vreți, îl puteți considera primul cadou din partea Moșului. Așadar, nu mai așteptați, puneți plicul sub brad și deschideți-l în dimineața de Crăciun sau în seara de ajun, după cum e obiceiul la voi.

De ani de zile, în calendarele noastre de advent, această zi implică activități care să ne reamintească ce înseamnă de fapt Crăciunul, de unde a pornit totul. Prin urmare, și Monica și-a orientat activitatea de astăzi în această direcție. Când a descoperit în plic dopurile de plută s-a hotărât să facă figurinele principale ale acestei zile speciale: Iosif și Maria cu pruncul Iisus în iesle. 

Nu a făcut mai mult azi, dar își propune, mai bine zis ne propunem, ca în anii următori să continuăm cu crearea celorlalte personaje și să construim noi un presepio relativ ca cel cumpărat.



În încheiere vă doresc să aveți un Crăciun minunat alături de cei dragi și ca Moșul să fie darnic și cu voi și cu cei apropiați. Ne revedem mâine pentru ultima postare din acest an a Adventului Exploratorului Creativ, dar nu uitați că tabelul de înscriere a lucrărilor este deschis până la finalul lunii.

Crăciun fericit!

Acum e rândul vostru să folosiți dopul de plută în creațiile voastre.

5 comentarii:

  1. Ce frumoooos!! Eu am pus link-urile pe blog la articol, dar nu apucasem sa vad in amanunt ce ai lucrat. Wow. cate de frumoase sunt cele trei personaje create.
    O idee fantastica sa faci si in anii urmatori alte personaje!!
    Pupici cu drag
    Craciun Fericit!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc (si) pentru cadoul din 25! <3

    Ce draguta e scena Nasterii...! E faina ideea de a realiza voi aceasta scena, cu toate cele ce sunt continute.

    Am ajuns abia acum, practic in prag de An Nou! :-) Craciunul cu bucurie a fost! Sa fie si in Anul care vine doar de bine si bucurie! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasă scena Nașterii Domnului Iisus! Eu am făcut păstorii! :)

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!