vineri, 29 decembrie 2023

Coronița de Clopoței - Atelier de lucru (3)

  Vă amintiți clopoțeii din folie de aluminiu pe care i-a făcut Monica în ziua 18 din Adventul exploratorului creativ? Ei bine, pentru că mi s-a părut că sunt ușor de făcut, i-am reprodus și în atelierul meu pentru a pregăti mici atenții pentru prietenii cu care mă întâlnesc acum în perioada sărbătorilor.

Nu am făcut decât șase acum, dar cred că ei vor fi decorațiunea pe care o s-o fac anul viitor pentru doamnele asistente de la spital. 

Am avut norocul să găsesc și o altă folie de aluminiu, una cu steluțe, cu ajutorul căreia am îmbrăcat discurile de carton. La poză i-am așezat întâmplător în cerc și am constatat că nu ar arăta rău o coroniță formată din acest tip de clopoței. Va trebui să mă gândesc la un suport solid care să-și păstreze forma rotundă și să poată susține toți clopoțeii. 

7 comentarii:

  1. Niko, cred ca se poate matisa portiunea superioara a unui pahar de iaurt. Buza aceea rasfranta rigidizeaza perfect. Incepusem ceva pentru o alta destinatie, dar nu am finalizat. O tai cat vrei, functie de cat de lata vrei sa fie. O parere.
    Arata foarte frumos clopoteii. Felicitari! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc de idee, deși e posibil sa fie cam mic. Un clopoțel fără funda și conuri are 10 cm. As putea încerca și varianta mai mica

      Ștergere
  2. Ohh chiar interesanta folie de aluminiu. Nu am mai vazut cumodel pana acum (dar de ce ma mai mira... :D ).
    Imi place ideea coronitei. Clopoteii mi-au placut inca de cand i-am vazut la tema - arata foarte frumos.
    Pupici cu drag :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar arată frumos ca și coroniță. Cu suportul pentru obiecte rotunjite am și eu probleme, parcă nimic nu stă cum aș vrea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc.
      Mă gândesc că ar trebui un suport lat pentru coroniță.

      Ștergere
  4. Foarte frumoasă coronița! Am încercat și eu să fac un clopoțel și m-am dat bătută!:)))

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!