sâmbătă, 2 decembrie 2023

Adventul Fotografic, ediția II - Ziua 2

 Tema zilei: Crenguțe de brad









6 comentarii:

  1. Aseară am deschis fereastra a doua și ne-am tot întrebat ce să facem, ce să facem. Eu am răsucit cele două ghirlande și am obțiunut un efect foarte frumos, am vrut să le prind pe o bentiță. Apoi m-am gândit să le răsucesc pe un suport de sârmă pentru a face un baston (o acadea). Sofia a spus că ar trebui să facem brățări și coliere. Dar iată că această idee ne e la îndemână. Să vedem ce va ieși.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încerc să fac poze care să vă inspire atunci cand ajungeti in impas. Si colierele/brățările erau o idee interesantă.

      Ștergere
  2. draguta fotografia ta!
    Am si eu un aranjament cu crenguta de brad :-) nu am mascota si nu voi putea participa la challenge-ul vostru, dar voi posta si eu aceasta crenguta de brad ;-)
    Numai bine! Un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e obligatoriu să participi zilnic. Mascota poate fi absolut orice, chiar și o imagine/semnătura digitală adaugată pe poză. Mă bucur că incerci să participi atunci când poți!

      Ștergere
  3. Bradutul meu a ramas in balcon ... dar doar pentru moment :). Am avut azi o zi lunga (bine ca a fost ok cu dl cu centrala) si uitasem ca nu am reusit sa adorm decat la ziua.. ma miram de ce sunt asa ... zombie.
    Acum mananc niste covrigi (mi se facuse o foame) beau un ceai si incerc sa ma pun la zi cu ce ati mai scris - acum e o perioada asa plina ca si o zi daca sari si se aduna multe :D
    Pupici cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am incercat si eu să mă pun la curent cu ce s-a mai scris. Însă în curând trebuie să mă retrag si eu. Azi am avut musafiri și nu am avut când să mă odihnesc.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!