vineri, 22 decembrie 2023

Adventul fotografic, ediția II - Ziua 22

Tema zilei:  Simboluri de Crăciun. Mai precis ceva ce vouă personal vă simbolizează crăciunul. Poate fi absolut orice, de la clasicele figurine, Moș Crăciun, brad, glob, stea, magi, iesle, înger, etc; până la ceva personal care vă aduce o undă de nostalgie în suflet când vedeți acel obiect: un glob moștenit, o decorațiune din copilărie, o mâncare (puteti folosi fotografii din anii trecuți și pozați mascota în fața ecranului cu poza respectivă). 



8 comentarii:

  1. Ce frumooooos!! E plin de simboluri la voi acolo. :)
    Imi place tare mult - nici nu stiu la ce sa ma uit mai intai. Tare dragute sunt toate - si evident ca ma gandesc pe unde am eu pus semboluri dragi.. ca sa imi fie accesibile :))). As putea scoate din micul calendar advent de aul trecut dar.... :)) Vedem (parca vad ca ma prezint doar cu Gnomul. Ca gnom vreau sa fac :)) Musai, dupa cum ziceam.
    Puup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am rămas surprinsă să văd că totuți am cam adunat cam toate simbolurile posibile. Am aruncat un ochi fugutiv la tine și am văzut gnomul, dar voi reveni să las și un semn.
      Pupici.

      Ștergere
  2. Fain aranjament! Veselie multa si culoare!
    Nici nu imi vine a crede ca azi este 22!
    ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai adunat o multime de simboluri, este o imagine foarte sugestiva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu mi-a venit a crede câte simboluri s-au adunat. Mulțumesc.

      Ștergere
  4. Ingerasi si Mos Craciun, si omul de zapada, un bradut impodobit si steaua calauzitoare... coronita, clopotel, saniuta-i foarte tare. Frumoase simboluri de Craciun - un fel de definitie in imagini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat să adun cțt mai multe simboluri ale Crăciunulu.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!