marți, 19 decembrie 2023

Surprize plăcute

Așteptam să mai vină un colet cu o comandă online ce o făcusem pentru sacul moșului, așa că atunci când a sunat curierul credeam că mi-a venit comanda. Dar surpriză! Am primit un colet de la Rux. Foarte nerăbdătoare să văd ce am primit, nici poze nu am mai făcut. Am găsit în pachet frumos ambalate în pliculețele ei superbe, o prăjiturică croșetată, un moș dulce ce ascundea ceva dulce, câteva din formele de brioșe cu care a făcut ea felicitările, precum și una din felicitările respective însoțită de o scrisorică mică.
Prăjiturica a mers direct în brad, alături de alte două decorațiuni croșetate tot de Rux pe care le-am primit ca premiu anul trecut.
Moșul merge pe balustradă, alături de ceilalți moși asemănători făcuți de fetele mele, iar una din formele de brioșe deja a fost utilizată de Monica la tema cu numărul 20 din Adeventul Exploratoruui Creativ, ce o să apară la miezul nopții.

Îți mulțumesc Rux pentru frumoasa surpriză!



4 comentarii:

  1. Ma bucur tare mult ca m-a ajutat Mosul cel secretos sa trimit un gand bun, o imbratisare si ceva simbolic alaturi de el :).
    Cu mare drag :*!
    Cred ca Mosul este foarte bucuros sa aiba asa o companie :).
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Rux e o maiastra cu lucrusoarele ei! Sunt minunate!
    Ce frumos ai impodobit bradutul!
    ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar este. Acum că le-am pus in bradul mare și musafirii mei le admiră.
      Mulțumesc Suzana.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!