joi, 12 ianuarie 2023

Reguli de viață

 



Decoperite prin telefon, salvate cânva de mult de pe net.

8 comentarii:

  1. Sunt perfecte aceste ziceri. Zic ca merita sa le invatam si sa le aplicam instant.
    Suna simplu, insa practica complica lucrurile simple!
    Seara frumoasa, draga Niko! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Găsesc uneori astfel de ziceri fix la momentul în care am nevoie să mi se reamintească anumite lucruri. Acum eram și în căutarea unui motto pentru acest an si desi tot căutam ceva legat de ordine (cuvantul anului pentru mine) cumva nu m-a atras nimic din ce am citit. În schimb îmi place mult cel cu fericire proprie. În fond nu e chiar asa departe de Ordinea pe care mi-o doresc.
      Seară frumoasă și ție!

      Ștergere
  2. Da... cu faptul de a ne iubi autentic. Noi, pe noi - si prin asta inteleg sa ne reconectam la noi, asa cum eram in copilarie, pana sa intervina altii dornici sa ne.. slefuiasca.
    Ma bucur sa gasesc aceste ganduri aici - e tare bine sa ni le reamintim din cand in cand. Chiar daca le stim, rutina, tot pune ea draguta mana pe noi si ne distrage de la calea cea buna :))).
    Pupici cu drag :*!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe pe care le citesc, îmi plac, unele le notez și apoi după un timp le uit. De obicei spun că tinem minte numai ceea ce e important pentru noi, și totuși astfel de reguli nu că nu ar fi importante, dar reușim cumva acaparați de ceea ce e în jurul nostru, să le neglijăm, să le trecem pe plan secund.

      Ștergere
  3. Nimic nu e intamplator. Ordinea din jur e reflexia ordinii din suflet iar iubirea de sine e cea care aduce fericirea/multumirea si totul se ordoneaza. Frumoase ziceri. Uneori e nevoie sa invatam sa ne punem pe primul plan pentru ca doar daca suntem noi bine putem avea grija de ceilalti. La mine asta s-a tradus cu odihna fara sa ma mai simt vinovata ca stau, apoi cu micul meu ragaz pentru a face ce imi place, apoi am invatat sa mai spun si NU atunci cand nu ma avantajeaza situatia in nici un fel si tot asa. Sunt pasi aparent mici dar cu beneficii atat de mari...
    Un an minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am invatat de mult sa pun odihna fizic[ pe primul loc. Conduc mult zilnic si oboseala la volan nu e buna. dar mai am de lucru la alte capitole.
      Multumesc de vizită, Corina!

      Ștergere
  4. Regula nr. 7 este... consolatoare! 😊 Perfect adevarata! Mmmmdaaar... (mereu gasesc cate un dar) 😊 de cata putere avem nevoie sa zambim cand simtim ca problemele ne coplesesc!
    Sunt idei care, puse in practica, ar conduce spre viata mai armonioasa - macar spre suflet mai linistit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, ai dreptate. Prefer s-o văd ca pe ”Zâmbește! Mâine ar putea fi mai rău”

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!