vineri, 13 ianuarie 2023

Puzzle-uri terminate (1)

 Dacă tot am înființat clubul de puzzle, și am stabilit acolo că punem nu doar puzzle-urile ce le vom face de acum înainte, ci și pe cele din trecut, hai să vă arăt și eu o parte din puzzle-urile terminate de mine și/sau fete. Am avut perioade în care am lucrat împreună la un puzzle sau perioade în care am lucrat fiecare la puzzle-ul ei. Nu mai țin minte acum fiecare ce a făcut.

Puzzle-ul din dreapta e unul micuț, pentru copii, dar ne-a plăcut imaginea și l-am făcut doar pentru perioada sărbătorilor. Este lipit pe față cu lipici special de puzzle, iar pe spate cu aracet de craft am atașat un carton subțire. Nu vreau să-l fac prea greu pentru că îl pun pe perete de la an la an în alt loc și nu mă apuc să bat cuie în toată casa (nu că aș putea bate cuie în beton). Folosesc bandă dubluadezivă și scotch de hârtie pentru a-l pune pe perete.

Tot din categoria puzzleluri de sărbători îl amintesc și pe cel de la adventul din 2021, care are o ramă confecționată din carton. Acela nu este lipit încă, dar stă fixat în ramă.


Următoarele puzzle-uri sunt toate lipite și puse pe pereți în camerele fetelor (alegerile lor). Toate sunt lipite ca primul puzzle de care am vorbit aici.

Mai întâi puzzle-urile mici, de 500 de piese, ambele de la Trefl, 34 cm x 48 cm.

 

În dreptul paturilor fiecare are câte un puzzle de la Clementoni, fosforescente, dar nu am încercat niciodată să fac poze noaptea, deși vedem părțile fosforescente, în special vara.

 

 


 Postare pentru Clubul de puzzle

8 comentarii:

  1. Ce frumoase sunt! Si ce impuls ai generat!
    Multumesc, Niko! Un weekend fain!😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca asta inseamnă ca te-ai apucat de puzzle-ul tau. Abia aștept să-l văd.

      Ștergere
  2. Oooooooh !! Ce colectie frumoasa :)!!
    Pe cel craciunistic (al doilea) cu saniuta, l-am avut si eu in urmarire, ca sa zic asa.... pana la urma mi-am luat alte doua micute (de 60 de piese fiecare) haha - pe care le pot monta si demonta fara prea mult stres... cand simt nevoia de relaxare. Imi plac mult genul acesta de imagini.

    Mi-am luat si eu un puzzle de 500 de piese de la Trefl :D cu... caluti. Dar probabil mai spre vara o sa ii vina randul. Voiam de mult ceva de gen - cred ca dimensiunile la 500 de piese sunt un pic mai prietenoase :))) - pentru depozitare, ma gandesc.

    Si cele mari sunt deosebite - ar fi interesant sa incerci sa le pozezi si pe intuneric :D.
    Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că știu puzzle-ul cu căluți. Dacă nu le iau eu pe cele de 500 de piese, le ia mama sau fetele. Asta cu cai cred că e la mama. O să încerc să pozez și pe întuneric.

      Ștergere
  3. Sunt minunate! Cel cu lupii si cel cu tigrul alb sunt fix in suflet acum. 😊 Imi plac de numa'!
    Imi place si cum e decorat peretele in jurul celui cu unicorni.
    Super, super, super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acelea două au fost preferate de domnișoara cea mare. Celelalte sunt ale celei mici. Cumsa și le-au ales și cromatic.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!