miercuri, 4 ianuarie 2023

Puzzle in lucru {1/2023}

 Atât am reușit ieri sa fac din puzzle fără  să neglijez absolut de tot treburile casnice. 


Am mai lucrat puțin la el până să plec și zcum abia aștept sa mă întorc să-l termin. 

14 comentarii:

  1. Foarte frumos! Nu am mai făcut de ceva timp un puzzle, deși e un mod foarte bun de relaxare și de deconectare de la probleme..☺️🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta e și motivul pentru care îmi place sa le fac

      Ștergere
  2. Le lipesti la final cu ceva? Arata super, intr-adevar!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cica... "atat am reusit ieri sa fac"! 😊 Mai ai un pic si-i gata!! Felicitari!!!
    E superba imaginea! (stiu ca ma repet) 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să știi că eram chiar ofticată în seara aia că nu am reușit să-l termin, dar l-am terminat aseara cu un mic ajutor de la fete că mă blocasem cu o piesa pusă greșit și de oboseala nu mai vedeam care e problema.

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Si eu sut încântată de el și aș vrea sa-l pot lipi repede și pune pe perete acum cat sunt încă decorațiunile de Crăciun. Dar nu cred că voi avea timp pănă duminică să mă ocup de el.

      Ștergere
  5. Ce adeziv folosesti - stiu ca sunt mai multe... deja preparate (eu la Educa am primit pliculet cu ceva praf crae se amesteca - habar nu am ce si cum, pentru ca nu pot risca, poate cand vine Ralu pe aici sa o pun sa faca ea :)) - totusi, Educa nu miroase deloc, ca material - puzzle-ul, asa ca trag nadejde).
    Am vazut ca adezivele aceastea arata cam ca... o crema de ghete (ca prezentare, haha - adica au un buretel, sunt mai lichide....
    Am vazut ca este si varianta de sticker, sau folie -ai incercat cu folie? :D

    Acum ca te-am bombardat cu enspe mii de intrebari (ok, in principiu sunt doar doua.. haha), sa revin la puzzle - e superb!! :D Sa stii ca si eu l-am terminat pe al meu miercuri - seara am stat si am mers pe sectoare (pentru ca voiam sa testez sa vad cum merge -o sa am destul timp sa fac si din cele obisnuite, fara marcaj). Sa stii ca e chiar fun (si nu e mura in gura, tot pe acelasi principiu le faci, doar ca lucrezi pe portiuni. La al meu chiar mi-a prins bine pentru ca e destul de intunecos si lumina in sufra e chioara...
    Insa e mare. 70x50.
    Azi (adica joi) mi-am facut cadou 3 puzzle-uri. Le astept :))))). Culmea e ca voiam unul cu iarna.. ghici cate cu iarna mi-am luat. Da... 0 :))).
    Pupici cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adezivul pe care il folosesc e gata preparat si nu are burete. |Are ospatula care mi se pare incomodă, drept pentru care folosesc un burete de bucătarie să întind adezivul. Imi place și că se spala ușor de pe burete și după uscare pot folosi burete iar. Am folosit și adeziv cu burete, au lipit bine, dar sunt mai scumpi și nu îmi place buretele lor. Nu-mi aduc aminte exact cum e cu mirosul lor, dar din punctulmeu de vedere, cel care îl foosesc eu nu miroare. O sa-ți trimit și ție un tub și vezi dacă îl poți folosi sau nu.
      Am terminat și eu puzzle-ul meu, aproximativ aceeași dimensiune. L-am pus aici : https://mniko.blogspot.com/p/puzzle-club.html. abia astept sa-l vad pe al tai și sper că vei dori să-l adaugi în galerie.

      Ștergere
    2. Ai facut pagina???? SUPER! Sigur ca il voi inscrie, cu mare drag! Desi cred ca cel mai bine ar fi cand fac articolul cu el gata.. Da. M-am uitat si pe celelalte puzle-uri mari. Doar astea de la Mappy sunt de 70X50 (restul putin mai mici) - chiar am zis ca vreau sa ma uit daca mai gasesc ceva dragut de la ei sa imi pun in wishlist.
      Iti multumesc mult! Initial nu voiam sa le lipesc, dar am inteles ca se poate si deslipi la o adica si in plus, daca nu miroase, atunci e perfect - nu gasesc „geam” pentru ele - cred ca ar trebui ceva folie de plexiglas, sau ceva ca la cutiile de plastic pentru papusi...
      Merg pe pagina sa mi-o salvez :).

      Ștergere
    3. Eu nu am încercat să le mai deslipesc după aceea. Dar le și lipesc apoi cu aracet normal de craft pe un carton flipchart (acela subțire maleabil). Și apoi în funcție de puzzle pe pun pe perete cu schotch de hârtie și bandă dublu adezivă. În acest fel le pot schimba de pe perete cand vreau și le pot depozita ușor dacă nu au ramă.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!