vineri, 5 noiembrie 2021

Provocare de noiembrie - ziua 5

 Azi a fost o zi cu emoții. Pe mai multe planuri. Recunosc că abia așteptam să aflu ce se va hotărî în legătură cu începerea școlilor. Speram să se țină cont de incidența îmbolnăvirilor, nu de procentele de vaccinare. Ca urmare a deciziei celor ”mai mari” trebuie să duc ambele fete la școală începand de luni. 

Apoi, că doar aveam nevoie de niște palpitații, am descoperit că încet și frumos se dezgheață toate din congelator. În priza era, becurile funcționau, indicau bine, dar motorul ... tacea mâlc. După ce am anunțat soțul de vizita urgentă pe care trebuie s-o facem într-un magazin de electrocasnice, m-am apucat de treburile planificate încercând să jonglez cu pungile de legume care se dezghețau în continuare. Așa am descoperit că din greșeală cineva (adică eu) a apasat butonul de decongelare, buton pe care nu l-am folosit absolut niciodată. Am aflat cu ocazia asta că și funcționează și chiar o să-l folosesc pe viitor.

M-am bucurat de vremea frumoasă de afară, aproape 24 de grade, dar n-am facut nicio poză. Azi telefonul s-a bucurat să nu stea în raza mea de acțiune. Animalele au fost fericite că am mai stat împreună și pe teritoriul lor, chiar dacă nu știau pe unde să fugă mai repede când am pus aspiratorul pe veranda destinată lor.

Acum mă pregătesc să mă ”lupt” cu niște maioneză și niște icre, în timp ce fetele îmi pregătesc ingredientele pentru ouă umplute și salată boeuf. Iar mai tarziu soțul mi-a promis o mână de ajutor la un tiramisu. Deja mi-e poftă!


2 comentarii:

Va mulțumesc pentru vizită!