vineri, 26 noiembrie 2021

Provocare de noiembrie - ziua 26

 O zi lungă azi, multe treburi de rezolvat, vesti bune si vizite surpriză.

În sfârșit s-a confimat că și elevii vor avea liber pe 29 noiembrie. Sotul deja își luase liber și își programase o deplasare. Acum ne gândim că poate mergem toți. Depinde însă de treburile pe care reușim să le rezolvăm până atunci.

Azi am fost și am cumpărat carne de porc, o jumătate de carcasă. Din păcate ne-am pacălit că nu prea are șorici. Adică nu prea a avut exact pe partea mai bună pentru șuncă. Data viitoare știm să fim mai atenți. Mai fac eu mâine un drum să mai cumpăr ce trebuie, că nu am găsit azi tot ce doream.

Tot azi pitica mică și-a primit prima pereche de ochelari. Ciudat cum istoria tinde să se repete. Și cea mare tot în clasa a V-a  și-a luat ochelari. Sper ca cea mică să nu-i calce întru totul pe urme și dioptriile ei să nu crească la fel de repede. Încă mai am până mă obișnuiesc cu noul ei look.

Spre seară am primit vizita surpriză a unui văr. Nu-l mai văzusem de foarte mult timp și între timp a devenit tătic. Are un bebe atât de dulce și simpatic. Am petrecut minunat câteva ore cu ei.

O noapte senină și somn liniștit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va mulțumesc pentru vizită!