miercuri, 3 noiembrie 2021

Provocare de noiembrie - ziua 3

Alergătura asta după acte m-a adus azi în fața calculatorului încă de dimineață. Și pentru că știu că și ziua asta e cu multă treabă, profit să-mi fac postarea zilnică de pe acum.

M-am apucat de ceva timp să-mi recapitulez matematica de liceu din mai multe motive: am un copil licean, aș vrea la un moment dat să ma reîntorc în învățământ, dar și pentru foștii elevi care m-au rugat să-i ajut să se pregătească pentru bacalaureat. Am vazut noile modele propuse de minister, iat la prima vedere, la fel ca cele de la evaluarea națională, par ceva mai dificile. După ce le rezolv o să știu exact căt de dificile sunt comparativ cu cele din anii anteriori. 

Afara e iar innorat, nu e ceață dar a început să bata vântul. Animalele (câinii și motanul) s-au îngramădit în ușa casei cerând să intre la căldură și porția de mâncare. 

În plan pentru azi, pe langă ”teme” ( ale mele sau ale fetelor), intră curațenia în bucătărie, o tocăniță de pui, plantatul unor flori ( mai mult schimbat ghivecele cu unele mai mari) și o vizită în oraș după actele de ieri. Și sper să mai tai și altele de pe lista permanenta cu lucruri de făcut/rezolvat.

O zi cu multe realizări!

2 comentarii:

Va mulțumesc pentru vizită!