miercuri, 31 ianuarie 2024

366 pozeblog - ianuarie 2024

 Anul trecut am acceptat provocarea de a posta ceva zilnic pe parcursul întregului an, doar că eu am modificat-o cum am crezut că-mi va fi mie ușor, și anume în a posta zilnic cel puțin o poză.  Așa s-a născut 365 pozeblog. Au fost și zile ușoare, când aveam repede câte ceva de scris și poze, au fost și zile mai dificile în găsirea unui subiect, dar și zile fără timp de blog. Dar cumva cumva am reușit să fac toate cele 365 de postări. Așa că voi continua și anul acesta cu aceeași provocare, doar că în acest an vor fi 366 poze, suntem într-un an bisect.

Începusem această retrospectivă după modelul celor de anul trecut, cu adăugarea fotografiilor de la poza zilei și cu lista de subiecte la final, în speranța că pe măsură ce fac postarea zilnică voi pune si fotografia, respectiv linkul aici. Am făcut așa vreo săptămână și cam atât. Acum la final de lună am revenit să continui când am realizat că as putea găsi o cale mai ușoară și am găsit, datorită Linky Tools, site-ul cu ajutorul căruia fac galeria de la Transformări creative. Pe lângă galeria pe care ați văzut-o deja, acest site mai îmi dă posibilitatea de a crea si alt fel de liste, doar cu poze, întrebări, vot, (încă nu le-am testat) dar și posibilitatea de a face listă privată, o listă în care doar proprietarul poate adaugă linkuri. Și pentru că e mult mai ușor în acest fel, si tot am plătit abonamentul pentru un an, măcar să-l facem să merite. Iată noua fată a retrospectivei lunii ianuarie:


8 comentarii:

  1. Ce interesant! Eu am platit abonamentul minimal si cred ca pentru varianta asta nu are si aceste facilitati. Arata fain mozaicul si este perfect de revazut ideile principale.
    Felicitari, Niko! O luna februarie la fel de colorata!
    Pupici! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suzana, e vorba de celălalt site care oferă tabelele cu poză, cel pe care îl folosește și Beccy. Tabelul de anul trecut nu are posibilitatea de a pune poză.
      Mulțumesc!

      Ștergere
    2. Si in Mister Linky pot aparea poze, dar la alt pret de abonament.
      Este posibil sa fie alt program Linky.
      Multumesc si eu! ❤️😘

      Ștergere
    3. Acum am văzut si varianta din Mister Linky, cea cu poze. E varianta cea mai scumpă, ușor mai ieftină decat Linky tools, dar cred că sunt ceva umgrade-uri făcute de curând că parcă apare cumva altfel. E adevărat că n-am mai intrat din noiembrie să fac vreun tabel acolo. Și eu am tot varianta minimă de abonament.

      Ștergere
  2. impresionant! foarte multe roiecte, feicitari ca ai tinut pasul cu toate temele si în primul rând, ma bucur pentru tine ca toate temele ti-au facut placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Carmen. Sper să pot tine pasul și luna viitoare.

      Ștergere
  3. Si ce bine arata! Unde mai pui ca adaugi super repede - asa am facut eu cu Inlinkz intr-un an. Din greseala am activat o luna la copilarim si daca tot am facut asta am profitat la maxim - atunci am facut galeriile la calendarul adevent, cele pe care le actualizez anual :)))
    Deobicei eu il foloseam la PV - ma ajuta cel mai mult ca extragea automat castigatorul.. broscuta :).


    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad că nu mă forțează să-l folosesc doar pe un singur blog. Am un singur cont, respectiv abonament plătit la ei si pot pune codul pe oricare din bloguri. Îmi salvează timp atât cu punerea pozei cât și a linkului. Nu mai spun că redimensionarea pozei se face automat si nu mă mai chinui să le aranjez în pagină.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!