miercuri, 17 ianuarie 2024

Bucurii de ianuarie {2/2024}

  

Iată-mă în al treilea an consecutiv că răspund cu „da” la provocarea lansată de IrinaBucurii de ianuarieajunsă acum la ediția a patra. Este o provocare lansată de  în ideea de a alunga ”întunericul și deprimarea” caracteristice acestei luni, ce urmeaza după strălucirea și veselia ”celei mai minunate luni ale anului”. Eu în continuare cred că ar trebui să facem în așa fel încât orice lună în care ne aflăm să o simțim ca cea mai minunată.

În a două duminică din lună sincer am uitat că trebuie să fac această postare, deși unele din poze le realizasem deja în timpul săptămânii respective. Prin urmare și postarea mai întărziată. Pentru duminica viitoare mi-am notat în agendă să nu mai planific alt articol în locul provăcării de ianuarie.


Colțișorul meu confortabil 

A rămas acelați colț de canapea, aceeași păturică pufoasă, dar o altă carte, cea de la Cartea călătoare trimisă de Mihaela. Nu părea la început, dar a mi-a plăcut să citesc această carte. Impresiile despre ea vor apărea mai târziu, după ce vor citi și celelalte fete cartea.



Un proiect creativ 

Au fost mai multe pe finalul săptămânii, mi-am făcut din proiectele pentru provocări TC24 și PV24. Se pare că încep să devin fan acronime și mă cam pune pe gânduri asta. Dar proiectul care mi-a plăcut cel mai mult a fost redecorarea scărilor, mai ales cu cei doi fulgi realizați din hârtie tip pungă, ceva în genul celor de aici, doar că au mi-am făcut pungile simple din coli de scris


Tratația săptămânii 

Am uitat s-o pozez, au fost papanașii cu smântână și dulceața făcuți de mama


Plante/flori

Nu sunt cine știe ce noutăți la acest capitol, doar s-au întors niște ghivece la locul lor, odată ce bradul a fost despodobit și scos afară.


Lumini și luminițe

M-am bucurat de ultimile luminițe de Crăciun încă aprinse într-un parc din Păulești


Grija de sine

Am început să ajustez din hainele alea de care spuneam la începutul anului. Sunt mândră de mine că mi-am scurtat singură niște pantaloni abia cumpărați și că am mai sortat/dat din hainele care nu-mi mai vin.


Rugăciune/Recunoștință/Meditație/Jurnal

 sunt recunoscătoare pentru mama, care încă mai poate să vină la primul telefon să mă ajute cu treburile casei sau să ne răsfețe cu ceva bun.


6 comentarii:

  1. Mi-ai dat o idee cu papanasii. ii voi face sotului o surpriza😀.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si coltisorul meu arata tot cam ca al tau... adica e dotat cu paturica pufoasa . Am primit una rosie, cu Ho Ho Ho pe ea si imi place asa mult. Dar anul trecut de sarbatori am innoit si canapeaua, c niste paturi maro si crem pe perne... Pana acum s-au comportat foarte bine si ma bucur ca le-am luat.
    Fulgii arata superb. La mine e bradul in continuare.. desi vad ca incepe sa se rigidizeze - prea repede totul. Nici nu apuci sa te desmeticesti bine.
    Felicitari pentru reusita :D!!! UIte aici nu am reusit sa bifez activitatea perdeaua de Craciun. Cred ca e singurul proiect nebifat... poate reusim pana la ... Paste :)))))))) E perdea luata pentru bucatarie si e f lunga... vreau sa facem doua din ea :))
    Pupici!!

    ps: si da - bucurii tot anul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai am și eu încă în casă niște cutii cu decorațiuni de sărbători încă nesortate. Am schimbat o parte din cutiile de depozitare anul acesta și le-am mai reorganizat. A trebuit să fac ordine, nici nu mai stiu pt ce si cutiile neterminate le-am stivuit pe hol în spatele casei si acolo sunt si acum. Sper că maine să am timp de ele.
      Spor să bifezi și ce a rămas nebifat.

      Ștergere
  3. Ce decor frumos ai in prima fotografie, mica pianină este numai bună pentru joaca cu păpușile!
    Mai am de citit cam un sfert din carte, nu știu restul ce părere au dar pe mine nu mă deranjează că scrii despre ea înainte să o termin, eu de multe ori citesc finalul înainte să ajung la jumătatea cărții.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris despre carte, dar nu am publicat încă. O să apară în noaptea asta articolul, am văzut ceva mai devreme că Diana si carmen au publicat deja părerile lor.
      Mica pianină face parte dintr-un set gen puzzle 3d primit de domnisoara mea cea mică. Doar atât a avut timp să facă din el cât a fost vacanță, iar acum că a început scoala...

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!