vineri, 5 ianuarie 2024

Premiu Club de puzzle - 2023

 Așa cum anunțam prin august, avem un premiu de oferit pentru pasionații de puzzle ai anului 2023, membrii ai Clubului de puzlle de pe acest blog. Cum spuneam și în anunț, premiul constă în acest frumos puzzle care a ieșit aseară din raft să-și găsească noul proprietar.

 Am cam întarziat puțin cu extragerea, nu știu de ce aveam impresia că extragerea trebuie s-o fac pe 5 ianuarie, dar mai bine mai târziu decât niciodată, nu? Deși mi-ar plăcea să nu mai depășesc singură termenele anunțate de mine. Mi se pare neprofesionist din partea mea.


În anul ce tocmai s-a încheiat, au fost rezolvate și înscrise în tabel în total 53 de puzzle-uri, cu ale mele cu tot.


Am folosit primul generator de numere pe care mi l-a oferit google și l-am pus să extragă un număr între 1 și 52, la numărul 53 fiind o intrare de-a mea. Pe același principiu ar fi trebuit să renunț și la numărul 1, dar efectiv nu mi-am dat seama până în acest moment. Oricum sunt fericită că nu a fost nevoie de mai multe extrageri, am obținut din prima numărul 14

Iar la 14, în listă este Dănuța cu al ei puzzle, Marlene Dietrich, devill is women



Felicitări Dănuța, sper să îți facă plăcere acest puzzle și să-l rezolvi cu drag. Premiul va pleca către tine săptămâna viitoare.


11 comentarii:

  1. Felicitari Danuta pentru premiul obtinut. Este foarte frumos puzzle ai castigat.
    Niko, vei relua acest concurs si in 2024?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță, am scris în prima postare de anul acesta, puzzle-ul de lemn. Dar voi face și un anunț oficial când voi organiza pagina Clubului

      Ștergere
  2. Super puzzle! Felicitari Danuta! Sa te bucuri de realizarea lui din plin!
    Pupici! Un weekend minunat!❤

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa imaginea jocului! Spor la montat, Danielei! 😊 ❤

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, ce surpriza! Se pare ca 14, ziua mea de nastere, pana la urma este castigatoare! mUltumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand, felicitari Danuta - abia astept sa vad puzzle-ul montat (cu alte cuvinte, sa ai timp sa te bucuri de el cat mai curand :D). Cred ca va arata tare bine - este o imagine superba!

    In al doilea rand... nu mai zic nimic de depasit. Slava Domnului ca am reusit anul trecut in decembrie sa sparg si cercul acela vicios si sper sa nu se mai sudeze niciodata - doar ca uneori ni se intampla sa depasim termene si sa nu ne putem tine promisiuni. Teoretic ar trebui sa nu ne stresam. Practic insa... pfoa... inca mai lucrez la acest lucru desi sper sincer sa nu mai fie nevoie.

    Si in al treilea rand - mama ce de puzzle-uri!!! a fost un an super fain :D. Sper ca si anul acesta sa ne aduca in galerie imagini frumoase.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-adevăr, a fost un an minunat cu atâtea puzlle-uri rezolvate. Sper să fie și în următorul la fel.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!