miercuri, 10 ianuarie 2024

Despre crafteri- MFC(94)

 


 

 

 

 

 

 

 

  



 sursă foto

Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, inițiat și găzduit de Carmen 
Mulțumesc, Suzana pentru descoperirea acestui joc.

18 comentarii:

  1. Da, da! Exprima atat de multe, aceste imagini! Si ma cam regasesc prin ideile de aici!
    Faine toate, draga Niko!
    Happy WW!❤️😘
    (ps. postarea nu era in tabel, asa ca mi-am permis sa ti-o plantez...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult pentru introducerea in tabel. Nu eram sigură cât si dacă am timp azi să ajung la laptop și am programat-o aseară să se publice azi. Mi-am zis că voi găsi 5 mminute timp azi să intru pe telefon să inscriu linkul in tabel. Mi-ai luat-o tu inainte.
      Cred că mă regăseasc cam in toate.
      Apropo, mă uitam la pozele acestea si mi se păreau drăgute, dar comparate cu camera mea de lucru...la mine pare că e după război. Apoi am văzut o postare pe FB pe un grup de craft, unde puneau fetele poze cu atelierele lor de lucru sau spatiile de craft. Acum m-am liniștit. Se pare că peste tot e la fel, nu doar la mine. Si chiar că e o probelemă : să fac curat sau să creez ceva?

      Ștergere
    2. Doar o idee. 'Atelierul' meu e biroul meu si uneori bucataria. Asa ca sunt obligata sa fac o bruma de organizare a haosului. Ca poate veni oricine, dar nici eu nu ma simt bine. Ceea ce am reusit sa fac este sa le pun cumva ordonat, pe categorii. Le am si sub un birou de langa 'masa' de lucru. Adica fac si gym. cand caut pe acolo.😀 Ideea este ca daca nu este un fel de ordine minimala intre momentele de craft, nu curg bine nici ideile literare....😂 Asa ca, periodic, imi reorganizez haosul gandindu-ma la...fizica cuantica.....😂

      Ștergere
    3. Curățenia asta de care spui o fac la fiecare schimbare de sezon, de provocare. Seamnă cu mutatul hainelor din sifonier în funcție de sezon. Tocmai am terminat de strâns cartoanele cu imagini de iarnă și le-am scos pe cele cu flori și inimioare. Dar până am ajuns să îmi așez cumva spațiul de lucru să pot face astfel de rocade s-au adunat în timp cutii de tot felul in care uneori am strâns totul de-a valma ca să fac curat că aveam musafiri sau ceva. Acum incerc să scot pe rând câte o cutie si să selectez ce mai e de păstrat si ce nu, ce se mai poate continua că mai sunt si proiecte incepute si neterminate. Si acum mi-au rămas din decembrie brăduți pregătiți pentru a fi înfășurați cu ață(si uite asa a mai apărut o cutiută).

      Ștergere
  2. Ha ha ha🤣🤣 majoritatea mi se potrivesc de minune! Aseară, de exemplu, am intrat sa cumpăr fructe si mi-am luat 3 tuburi de acrilice.🤣
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci, nici la cumpărături pentru casă nu mai reușesc să ajung fără să iau si ceva de craft. M-am dus să iau niște pulpe de pui, doar atât aveam pe listă. Am ieșit cu vreo 3 seturi de panglică de cadou că era la ofertă. Adevărul e că la 2 lei pe set chiar era păcat să le las acolo.

      Ștergere
  3. Vai ce dulci sunt eroinele aventurii crafter 😍
    Eu nu am voie in asemenea magazine, pentru ca ... imi trebuie tot ce vad! 😅🥰
    Happy WW 🤗❄️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen si eu la fel, mi-ar trebui tot ce văd, de aceea incerc să nu mai merg prin astfel de magazine nici eu. Si-așa de-acum au inceput să aparat materiale de craft prin orice magazin mai mare.

      Ștergere
  4. Amuzante, dar atât de adevărate. Trebuie să recunoaștem că e minunat că avem asemenea pasiuni, chiar dacă vin la pachet cu unele neajunsuri. 🥰

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O, da, chiar e minunta. Depinde doar de noi să găsim un echilibru totuși.

      Ștergere
  5. Cam asa, cam asa. Dar pe bune daca nu imi lipseste mereu cate ceva.. :)))) Bine.. eu nu am acces la magazine fizice (ceea ce ma mai franeaza putin.. )dar vorba lui Carmen, daca as putea intra, cam toate imi trebuie.
    Happy ww. M-am amuzat foarte tare :)) iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi și cu onlinul mi se pare cumva si mai periculos că esti tentat să tot pui in cosul de cumpărături.

      Ștergere
  6. Ooooo! Vaaai! Ce imagini frumoase! 😍 Mie nu mi se potrivesc! 😃 Cand merg sa cumpar paine, doar paine cumpar! (pentru ca in alimentara n-au chestii pentru craft) Pe masa mea e ordine! Cand am de scris, imping lucrurile pentru craft si aduc hartiile in fatza, apoi invers. Si in camera unde lucrez e ordine, mai ales in jurul mesei si sub ea - daca ceva a cazut sub masa... disparut se cheama. De-as avea cate aveti voi... cred ca si eu as fi ca si disparuta in camera unde lucrez.
    Cum ziceam: superbe imagini! Fac pofta de mers la cumparaturi. Ce idee cu pozele acestea! Fain! 😂
    Happy joi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot să împrumut si eu măcar 1 la suta din felul tau de a fi. Aș face un sot foarte fericit. Momentan e fericit dacă mă mulțumesc să îmi tin crafturile în camera mea de craft. A se ințelege că toate crafturile, si produsele finite, nu doar „supplies”

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!