joi, 11 ianuarie 2024

Calendar 2024 - Reflexii în oglindă (45)

 Cam târziu l-am luat de data aceasta, dar am găsit în final un calendar de perete așa cum îmi doream, cu peisaje, câte unul pentru fiecare lună. ceea ce conta cel mai mult pentru mie era organizarea zilelor pe pagina de calendar. Faptul că am găsit cu perisaje este un mare bonus. Acest calendar are zilele structurate pe săptămâni, chiar și numărul săptămânii apare pe pagină. Iar în format mai mic găsim și  luna anterioară, dar și luna următoare celei în curs. Structura perfectă pentru planificări după părerea mea.

 

Și aș putea spunea că l-am găsit chiar la fix, cu un asemenea piesaj superb pe copertă, se înscrie perfect la rubrica de joia.

Pozele sunt din arhiva personală
Pentru rubrica Reflexii în oglindă, inițiată de SorinN și redeschisa de Carmen
Recomandare
„Dacă dorești să participi, publică într-un articol pe blogul tău, 
o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai văzut în „oglindă”(poate fi și cea retrovizoare) 
și înscrie articolul în tabel


10 comentarii:

  1. Chiar frumos!!! Si eu am cautat dar nu am gasit nimic online sa faca click (tot peisaje voiam, sa se potriveasca apoi si pentru fundal de poze...).
    Asa ca l-am reciclat (pentru a patra oara) pe cel pe care il aveam deja in bucatarie (cred ca a fost ultimul primit, in 2020 si este cu manastiri ).:))))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu că găsiscem ceva peisaje și online, dar la momentul cand am căutat nu eram multumită de transport și am tot amânat că poate comand îpreună cu ceva cărti și în final n-am mai comandat niciuna. Știi că o dată la 5 sau 6 ani se potrivesc exact calendarele, nu?

      Ștergere
  2. Mie îmi plac foarte mult calendarele, dar când am nevoie să verific/planific ceva fac ce fac și ajung la cel din telefon (acasă) sau din calculator (la muncă). Ai găsit un calendar foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar dacă nu sunt acasa ajung so planific din telefon. Calendarul de perete ni se pare încă cel mai ușor de folosit. Jongșăm intre acesta si cel ortodox, care e pe perete în bucătărie.

      Ștergere
  3. eu fara calendar nu pot sa ma orientez... La început de luna imi marcehez toate datele importante si am anumite culori in functie de prioritati :-)
    Dar prefer calendarele fara imagini... Adevarul este ca am in casa multe tablouri, unee cumparate, altele facute de mine... ar fi prea incarcat, simt eu ☺
    Imaginea din calendarul tau de ianuarie este superba!
    Numai bine ! ❤️ 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inceput să fac aceste marcaje pe culori in bujoul meu. Tot acolo am notate a început toate concediile programate, vacanele fetelor, datele de examen. La fiecare inceput de lună notez zilele de nastere sau aniversare din luna respectivă si mai fac si la ziua respectivă câte-o notiță.
      Celendarul meu e pe peretele de sub scări, de fapt e agățat de un stâlp de balustradă. Pe caolo treceme mereu așa că ne e si la îndemână să-l vdem și nici alte lucruri ( tablouri, poze, etc....) nu avem puse decât în perioada sărbătorilor de iarnă. Mai pun uneori vara niște ghirlande verticale care încadrează frumos calendarul.

      Ștergere
  4. Si eu iau calendare in acest stil, insa pt. birou iau unul fara imagini, lunguiet avand in dreapta si niste orizontale unde mai pot scrie cate ceva. Sunt cu pagini mari insa il impart cu jumatatea mea. Faine imaginile!
    Weekend placut, Niko! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnișoara mea cea mare își ia calendar de birou cu imagini. Nici nu mai stiu ce a ales anul acesta. Biroul meu se mută in functie de necesități in 3 camere (dormitor - aici instalasem inițiam calculatorul si imprimanta a rămas aici, camera de craft si living). E mai greu să port un calendar de birou după mine, dar am oricum bujoul la purtător cum s-ar zice.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!