miercuri, 31 ianuarie 2024

Pe drum spre casă ... - MFC(97)

 



 Pozele sunt din arhiva personală
Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, inițiat și găzduit de Carmen 
Mulțumesc, Suzana pentru descoperirea acestui joc.

10 comentarii:

  1. Oooo! Ce colectie OZN-istica! Frumoase tare aceste imagini insorite!
    Happy WW, draga Niko!❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La OZN-uri m-am gândit și eu când i-am văzut.
      O zi de joi minunată!

      Ștergere
  2. ce de nooooori! si ce josi sunt! V-au turtut capota masinii ;-)
    Happy WW, draga Niko!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu vad doar ce liber este drumul! O să vă arăt și eu într-o zi aglomerația de pe drumul meu spre casă. Dar este relaxat să mă uit la imaginile tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un drum secundar, de asta e așa liber. Drumul principal e plin si nu-mi dă posibilitatea de a face poze. Trec pe un pod peste calea ferată și din varful acestuia uneori e un spectacol minunat pe cer, dar....e foarte circulat si nu pot face poze.

      Ștergere
  4. Tot asa o fi fost si acum cativa ani (buni)? Eu am amintiri cu drumuri strajuite de copaci... In ultima vreme tot mai rar vad copaci. Bine, nu ma astept sa mai fi rezistat plutele ca erau mari batrane si gaunoase si deja se mai taiau inca de cand eram mica - dar se si planta ceva la loc.

    Norii chiar arata un pic ozn-istici :))))). Vazand si ceva combinat (sau pe-acolo) mi-am imaginat automat un turn (animat, adica desen animat) care pufaie pe horn .. puf puf si se fac niste chestii in forma de nor ozn..
    O fi de la ora :))) la care scriu
    Happy azi
    Pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe zona asta nu au fost copaci de peste 10 ani de când stau eu aici. E o porțiune cu plopi, am scris despre ea, și mai sunt câțiva plăpi rămași aproape de drumul național. Dar acum nu se mai recomandă plantarea copacilor pe marginea drumului si sincer sunt de acord cu acest lucru. Din punctul de devedere strict al unui sofer spun asta.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!