luni, 29 ianuarie 2024

„Last man standing” Livingston - Citate favorite (44)


 În general nu prea urmăresc lansarea unor noi melodii, dar în luna ianuarie mi-a apărut întâmplător în „reels” pe FB un fragment de melodie care mi-a plăcut. Nu știam nici cântărețul și inițial am crezut că e cineva care face „cover” la vreo melodie. Căutând informații am aflat că melodia e scrisă de el, Livingston, și că o prezenta diverșilor membrii ai familiei, urmând a fi lansată pe 26 ianuarie. De fapt prima dată l-am auzit când îi cânta mamei lui, în mașină, apoi am tot văzut alte filmulețe unde surprindea reacția prietenilor, bunicilor, tatălui la prima audiție a cântecului, bine-nțeles același scurt fragment.

Dar pentru mine a fost de ajuns să fiu curioasă și pe 26 seara să-l caut pe youtube. Nu mică mi-a fost mirarea să descoper că deja ”last man standing” apărea în sugestiile de căutare. Mă gândeam atunci că uite ce înseamnă să faci o bună campanie publicitară, că în fond toate acele filmulețe lansate luna aceasta au reprezentat o formă de publicitate.

Dar melodia este deosebită și cum citeam într-un comentariu înainte de lansarea oficială, ar putea deveni o melodie preferată de tinerii căsătoriți. Nu prea știu să traduc bine și google translate pierde expresiile, rezultatul e cel puțin ciudat, dar din ceea ce înteleg cu engleza mea de baltă, melodia este un fel de declarație de dragoste:



Pentru cine dorește să vadă toate versurile, aveti aici melodia cu versurile în engleză. Voi reda mai jos doar partea care mi-a atras mie atenția înainte de lansare:

I've been around the world
Seven wonders, seven see
But when all is said and done
You're the only thing I see
My Love
So tell me what you're looking for

You're written in the stories
A living masterpiece
So when all is said and done
Why you standing next to me?
Me Love

So tell me what you're looking for
And you said

I don't need a symphony
I just want your voice and a melody
I don't need a your diamond rings
I just want your love, stop selling me
I don't need the wind that's underneath your wings
I just want to when you're landing
You don't need to be the king
cause I just want the last man standing



Postarea participă la ”Jocul de luni” 
ce constă în redarea unor Citate favorite
joc găzduit acum de Suzana.

8 comentarii:

  1. Stateam si ma gandeam cand am ascultat cel mai recent o piesa noua care sa ma „prinda” - am realizat ca nu mai stiu :)) .. desi am impresia ca a fost totusi ceva destul de recent dar nu mai stiu ce anume.
    Uite noroc cu tine si Carmen, am mai aflat si eu ceva noutati. :)
    Mie imi place ideea aceea a vantului de sub aripi. Mi se pare o „imagine” interesanta... vantul de sub aripi.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că e prima dată când găsesc o melodie așa de nouă, în general nu prea țin cont când sunt lansate, nu urmăresc acest gen de știri, dar melodiile care îmi plac le ascult oricând îmi este comod.

      Ștergere
  2. O melodie ce promite sa ajunga No.1, categoric!
    Da, este o declaratie de dragoste, dar asa cum inteleg eu textul, o declaratie de relatie libera, fara promisiuni de casatorie.
    Mie imi place foarte mult vocea lui Drake , claritatea, intonatia sunetelor inalte si asprimea sau raguseala aceea, in anumite pasaje, dar ma deranjeaza putin modulatiile ... Oricum, per total, piesa si textul sunt foarte frumoase. 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când am auzit prima dată toată melodia ... am fost ...nu pot spune că m-a încântat enorm, așa cum o făcuse prima parte, fragmentul pe care l-am redat în postare. Cred că tot acele modulații de care pomenești și tu m-au deranjat și pe mine. Dar am mai ascultat-o și da, te prinde. Și mie îmi place vocea lui, am mai ascultat o altă piesă de-a lui și mi-a plăcut, tot așa răgușeala aia a lui. Mi-amintește de Mihail.

      Ștergere
  3. Îmi dau seama că este foarte modernă și probabil că va fi foarte populară, dar totuși nu este genul meu. Oricum, e bine să mai aflu și eu noutățile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că sunt melodii, ca și cărți de altfel, care ne plac doar la anumite momente din viața noastră.

      Ștergere
  4. Nu stiam melodia, insa este destul de placuta, intr-adevar.
    Multumesc pentru noutate, Niko!
    Pupici! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E chiar foarte nouă melodia după cum am zis, am găsit-o întâmplător.
      Pupici.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!