miercuri, 15 februarie 2023

Puzzle 3D , globul pământesc - MFC (47)

 









 Pozele sunt din arhiva personala

Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, găzduit de Suzana

16 comentarii:

  1. Pe bune? Asa mare puzzle rotund? Superb! Banuiesc ca e si lipit cumva!
    M-ai entuziasmat cu asa ceva, Niko! Chiar o surpriza minunata!
    Happy WW! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Începusem să scriu că nu mai stiu detalii despre el și mi-am amintit ca mai ama cutia. Am adaugat poza cu ea. Globul are 22 cm în diametru, 25 cu suport cu tot. Piesele sunt de plastic și nu e lipesc, stau așa doar prin îmbinarea lor. Sunt numerotate pe interior să te ajute la asamblare. Începi de la polul sud si termini la nord. Modeleul acesta nu se mai găseste pe net acum, am văzut altele de la aceeași firmă. Eu îl am de mai bine de 10 ani. Am mai avut unui mai mic, de 240 piese dar cred ca a ramas în Brasov. Aici nu am decât cutia.
      Happy WW!

      Ștergere
  2. Ce frumos este! Îmi place foarte mult!
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow, mai ai multe? Este absolut uimitor! Ai numărat vreodată câte ai? Că eu nu am văzut atâtea nici la magazin:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, sincer? Da. Pe care le vrei pe cele gata terminate sau pe cele nedesfăcute? Cred că dacă ar fi sa pun câte unul pe zi cred ca aș avea material pentru vreo două luni de postări zilnice. Sunt adunate în timp, vreo 10 ani, chiar și cele noi. Le-am luat la ofertă cand le-am găsit și nu am avut timp să le fac. Anul acesta sunt o provocare pentru mine să mai scad dinteancul de cutii.

      Ștergere
    2. Atunci aștept să le văd terminate, spor la ele sa aveți! Bănuiesc că le faci cu fetele. Cumpărate și nedesfăcute, știu cum e, noi avem o corabie care venea cu o revistă, 2-3 ani am cumpărat revistele și majoritatea sunt nedesfăcute pt că soțul meu a vrut neapărat să monteze el, dar nu a avut timp.

      Ștergere
    3. Fetele le au pe ale lor. Mai lucram și impreună, după cum au ele timp. Mi-am propus să fac anul acesta minim 12, unul pe lună. Am văzut in seara asta ca am ajuns la nr 7, deși e doar februarie Stau bine. Dar tot o să vreau să fie cel putin unul în fiecare luna.

      Ștergere
  4. Știam numai de cele plane. Foarte interesant!
    Happy joi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte multe modele și plane și 3d de puzzle-uri.
      Happy joi!

      Ștergere
  5. Puzzle?! wow, asta da rabdare si talent! Foarte frumos! Chiar ceva deosebit!
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat e de frumos conceput!!
    Am si eu un globulet facut pe acelasi principiu - nu este de plastic, ci din carton, dar sta montat tot pe acelasi principiu. Nu mai stiu daca il am montat sau l-am desfacut. Va trebuie sa verific (am ceva pus fix in fata locului unde era... hahaha). Ma gandeam intr-un timp sa il pictez.. sau sa ceva de genul (din cate imi amintesc era ceva de la o firma de medicamente ... hahaha).

    Cred ca mi-ar placea un astfel de glob pamantesc :). Pupici!!
    Happy azi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem și noi, că nu e al meu ci al fetei, un glob pămantesc din carton cu burete, cum e cel de la căsuțele 3d de care am văzut că ai și tu. Alea sunt „specialitatea” fetelor, dar cred că o să le fac poze pentru un viitor MFC.
      Eu fetelor cu greu le-am cumpărat păpuși. În schimb au primit de la mine tot felul de jocuri educative care să le dezvolte diverse abilități. Puzzle-urile și seturile de construit erau permanente.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!