vineri, 24 februarie 2023

Floricele din ață - Flower Loom

Floricele din ață, flower loom, le-am descoperit cu ani în urmă când am primit la un schimb pe forum niște broșe cu astfel de flori precum și un gherghef făcut de soțul doamnei care mi l-a dăruit. Până azi nu am avut nicio tendință de a încerca să fac așa ceva, probabil că nu le venise rândul. 

Am studiat și niște tutoriale, cel mai explicit mi s-a părut cel de aici. Și m-am apucat de lucru. 

Bine-nțeles că nu mi-au ieșit din prima și a trebuit să mai ajustez modul de lucru, modul de încheiere, adică centrul, și am tot testat până am ajuns la o formă care să-mi și placă, dar și să fie ușor de făcut.










6 comentarii:

  1. ♥♥♥ o ce dragute! pot fi folosite atât ca aplicatii pe orice bordura de rochita, fusta, pantalon, dar pot fi chiar si MARTISOARE , asa cum le-ai facut tu din rosu - alb ♥♥♥ Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu ideea de mărțișor tip broșă le-am făcut în aceste culori, dar să poata fi purtate și cu alte ocazii. Cum să prind acul de broșă știu, nu sunt hotărâtă să las sau nu firele acelea care atârnă.

      Ștergere
  2. Ce dragute suuuunt!!! Eu am asa un mare dor sa fac niste bratari snur... dar nu cred ca mai am cand :(. Eh ce tot zic eu aici.. ca martie nici nu a inceput. Si vorba aia, doar sunt eu insami un Martisor, deci ar trebui sa stiu ca tine toata luna :))).
    Revenind - foarte tare aparatul :D. Hihi. Din cauza lui am divagat, pentru ca mi-am amintit de ce improvizasem eu din carton ca sa fac snurulete:))). Iar floricelele sunt minunate :)!!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o idee bună cu brățara, în ultimii ani s-au tot oferit brățări în loc de mărțișor.
      Să înțeleg că e ziua ta pe 1 martie?
      Primele flori loom le-am făcut pe niște cercuri improvizate din carton. Chiar au ieșit bine,problema era că după prima floare, cartonul devenea aproape inutilizabil. La a treia floarea puteai sa-l aurunci. Am vrut să le dau și fetelor un fel de dispozitv pentru a face florile, dar trebuie să văd cum pot face din lemn și pentru ele.

      Ștergere
  3. Sa stii ca o sa fac si eu o floricica. Am un suport nefolosit si imi pierdusem instructiunile! 😊 Arata fain si poti face tone de accesorii. Spor la tot si multumesc pentru reamintire, Niko!
    💖😙

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spor Suzana. M-am chinuit puțin până am găsit mișcarea corecta, dar acum mi se pare ușor și lejer și mă întreb de ce nu am mai încercat până acum.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!