joi, 20 aprilie 2023

Șucărici cel nedumerit - Reflexii în oglindă (8)

 Motănici al nostru, cel „bătrân” are momente când din cine știe ce motiv se pupără pe noi și se așează ostentativ cu spatele la noi. În asemenea momente are și un anume fel de a da din coadă de parcă o trântește de pământ vrând să sublinieze că el e șucărit.

 Așa s-a întâmplat și într-o zi prin bucătărie când domnul șucărit a ales să se așeze cu fața la frigider. Surpriza a fost a lui că deși se așezase cu spatele la noi, a descoperit nedumerit că încă ne mai vede reflectate în frigider.







Pozele sunt din arhiva personală

Pentru rubrica Reflexii în oglindă, inițiată de SorinN și redeschisa de Carmen

Recomandare

„Dacă dorești să participi, publică într-un articol pe blogul tău, 

o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai văzut în „oglindă”(poate fi și cea retrovizoare) 

și înscrie articolul în tabel


10 comentarii:

  1. Ce fain e! ❤ Mai ca-mi vine a crede ca s-a asezat strategic acolo. Voia sa urmareasca reactiile voastre la sucareala lui! 😊
    Pisicile acestea ghimbir par ca au personalitate mai puternica decat cele de alte culori si - poate doar ma gandesc la motanelul pe care l-am avut, Pufitica 😊 - sunt mai inteligente.
    Zile senine iti doresc! ❤ 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu mai stiu exact de ce s-a supărat atunci, dar fiind pe la bucătărie, probabil că a fost certat că stă pe scaun. Nu-i place să-i spui tu unde să stea și 99% din cazuri face doar ce vrea el.
      Văzusem de curând un filuleț despre masculii portocalii, chestii interesante si aș fi vrut să-l revăd, dar am uitat să-l salvez.

      Ștergere
  2. Dragul de el! Pisicile au personalitate puternica, nu ii convine ce faci, te ignora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este plin de personaliate. Dar e simpatic așa cu toate mofturile lui. Mai ales când te „ceartă” pe mutește.

      Ștergere
  3. Hahahah e genial :))). Culmea ar fi fost sa se sperie de el cand dadea din coada si sa sara in sus... am vazut niste clipuri de gen pe net cu pisicute :))).
    Sper ca i-a trecut repede sucareala, totusi... sa nu faca riduri :))
    Pupici cu drag :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E obișnuit să se vadă în oglindă și nu mai reacționează deloc cand trece pe lângă. Dar nici nu stă să se admire în oglindă. Fifi mai încearcă să converseze cu pisica din oglindă.

      Ștergere
  4. Chiar o face suparici fiind? Poate ca ii place sa se vada. Sau poate era maniera lui de a va supraveghea! Super imaginile.
    Un weekend linistit, draga Niko! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i place să se vadă, în fața oglinzii nu face așa. Dar se așează cu spatele la noi când nu e mulțumit de noi (a fost certat, nu a primit ce dorea, etc...). Acolo ne urmărea cum ne mișcăm prin bucătărie. Se uita în reflexie, dar nu la a lui ci a noastră. Unde avem oglinda nu prea are cum să ne vadă și pe oi odată cu el. Mă întreb dacă nu cumva e prima dată când se vede și pe el și pe noi în oglindă.

      Ștergere
  5. Doamne ce scumpete! ♥♥♥ are personalitate, baiatu'! ☺☺☺Ce simpatic este! Reactia asta o are pentru ca se alinta, stie ca este iubit indiferent ce face ☺☺☺ Un dulce!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este cel mai răsfățat dintre toși, cel mai mofturos, cel mai harnic, așa că i se iartă aproape tot.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!