miercuri, 12 aprilie 2023

Hăinuțe noi - MFC (55)

 



 Pozele sunt din arhiva personală

Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, inițiat de Carmen 

și găzduit acum de Suzana

12 comentarii:

  1. Vai ce frumosi sunt! Labdardor este o rasa nobila! Cei doi sunt superbi si ce mândri cu hainutele cele noi ☺♥☺♥ Minunat! Sa ne spui cum îi cheama, te rog ♥
    Happy WW, Niko draga!
    PS: ti-am raspuns luuuuun la un comentariu la mine, pe "Am lipsit, dar morivat" ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei doi labradori sunt Nero (9 ani - în stânga în poza mai mare din colaj) și Bella (2 ani, cea cu limba scoasă într-o parte).
      Happy joi Carmen.
      PS: citisem pe mail, pe telefon, dar nu am putut să raspund de acolo. Abi acum am ajuns la laptop.

      Ștergere
  2. Au primit hăinuțe noi de Paști! Ce frumoși sunt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuia să îi înoim și pe ei cumva, nu, chiar dăcă sunt de fapt doar niște hamuri. Mulțumim.

      Ștergere
  3. Ce frumos sa le innoiesti hainutele! Niste scumpi. Cred ca te iubesc mult si tu pe ei!
    Happy WW, draga Niko! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Impropriu spus hăinușe (vina mea) , sunt doar hamuri, dar e ceva nou și pentru ei. Nu sunt obișnuiți cu hamuri, pănă acum au avut doar zargă. Haine, haine nu au purtat niciodată.

      Ștergere
  4. Weee s-au innoit si ei :D Hihihi.
    Si Kouki are garderoba. Are cateva hainute de la Dodo (ceva ai micute, asa ca ii vin si lui), hainute facute special pentru el in colaborare cu Buni, i-am si cumparat cate ceva si are, bineinteles hamuri: unul serios, negru (serios, adica din acela super rezistent) si doua luate de pe Ali - foarte dragute, dar pe care prefer sa le folosesc cand mergem la terenul lui Dodo.
    Sa le poarte sanatosi si sa va bucurati de ele impreuna :*!!!
    Happy WW :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi nu le-am luat haine, haine și nici nu cred că le vom lua. Astea sunt hamuri cu care sperăm sa se obișnuiască repede. Într-un fel abia aștep să-i scoatem la pădure cu hamurile să-i văd cum se comportă.

      Ștergere
    2. Initial nici eu nu i-am luat lui Dodo. Avea un par numai snururi... Apoi cand am venit cu el bulgare intepenit de afara (se prindea zapada de snururi si se faceau bulgari care apoi inghetau 😅) si tinand si cont de diferentele de temperatura casa/afara, i-am luat o hainita. O foloseam la veme extrema ploaie/ ger / zapada care ingheata. Apoi i-am mai luat / facut (nu avea multe, dar s-au dovedit a fi folositoare - mai ales pe la finalul iernii cand, inevitabil, i se facea patura parul si eram nevoita sa bag foarfeca... :))))
      Si la Kouki la fel. Doar ca el are alt fel de par. Dar daca am sta la curte, probabil ca ar sta mai mult fara - ca ar sta mai mult pe afara. :D
      Pe Dodo l-am tinut mult timp cu lesa pentru ca, banditul, manca hamul... :))))))))))) Mi-a ros vreo 2 noi noute. Sper final, dupa ce a trebuit sa il operam de ce a avut la gat, ne-am imprietenit cu hamul :D. Ne hamuiam mereu :)))
      Dar amandoi mi-au scapat din hamul clasic de piele. Asa ca lui Kouki i-am luat unul pe alt sistem, negru (care e cumva ca o hainuta in dreptul pieptului, ca sa nu faca atunci cand trage compresie.. Si ma tot chinui sa imi amintesc cum se numeste.. :))) Ceva cu 9 oricum... Doarme lipit de mine si nu vreau sa il trezesc ca sa merg sa verific.
      Tin pumnii sa se inteleaga bine cu hamurile - sunt utile :D

      Ștergere
    3. Blănosii mei sunt animale de curte. |Einu stau în casă decât perioade scurte, iarna îi mai băgăm să se încălzească sau că e pre frig afară pt noi ca să stăm cu ei. Când li se pare prea cald încep să se agite pe langă ușă să-i lăsăm să plece. Și motanii la fel, cer afară dar ei staumai mult în casă să doarmă la căldură.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!