miercuri, 5 aprilie 2023

Azi, prin parc - MFC (54)

 





 Pozele sunt din arhiva personală

Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, inițiat de Carmen 

și găzduit acum de Suzana

12 comentarii:

  1. Asa dupa cum arata si eu cred ca va fi luminat oul.
    Este o atmosfera proaspata in mozaicul tau! Pe fundal ce cladire este?
    Happy WW si spor la tot, draga Niko! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Palatul Culturii care adăpostește acum Curtea de apel, Muzeul de stiințe cu o impresionantă sectie despre anatomia umană, biblioteca județeană și altele.
      Azi am trcut întâmplător pe acolo și am văzut că au început să monteze decorațiuni. Voi incerca să merg după sărbători într-o seară, poate le văd luminate.
      Happy WW!

      Ștergere
  2. Azi m-am plimbat pe Google Street View! Intai am zis sa merg prin Ploiesti, dar am ajuns in ... parcul de la Brazi :))))) - ma intreb daca tot asa de „bine” e pastrat conacul acela, sau poate l-au aranjat...
    Imi place sa ma plimb - asa ca asta e varianta cea mai la indemana :D. In plimbare am salutat si o masinuta bleu care se vedea de la poarta :)))).
    Dupa care am zis sa merg si prin Ploiesti prin parcuri... :)))))) in cautarea Oului de Pasti :))). In Parcul Regele Mihai.. nu l-am gasit :))). Nici la Foisor la cabana :))). Ei na.. unde se ascunde oul??? :O Dupa care m-am trezit ca ma plimb pe Bulevardul Independentei si cred ca am ajuns la Gara - pe care am vazut-o o singura data, noaptea prin 2002 :))). Am uitat ce cautam.
    M-am mai dus prin parcul Dorobanti :)), unul cu Eminescu.... si m-am intors in cel din centru... Si apoi am realizat... stai putin... dar ce se vede printre Castanii infloriti (ca nu puteam avea si noi mai multi castani, ne-au pus tei la greu peste tot):D Deci aici era domnul ou!! La Toma Soculescu in PIata :D. Ah, stai... ca tocmai am vazut ca langa casute sunt tei .

    Te pup!! Nu am vazut oul si nici porumbeii (imaginile sunt din iunie anul trecut) acolo, dar le-am admirat la tine :* Si iti multumesc pentru impulsul pe care mi l-ai dat. Mi-a facut placere plimbarea (mai ales ca am prins o vreme buna cu soare :)))))
    Happy WW!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conacul Nicolau, trebuie renovat. Nu stiu dacă au inceput sau nu lucrările. Ti-amintelte pozele de la reflexii din oglinda mașinii cu pomișori luminați? În parcul de la Brazi sunt făcute.
      Ha, ha, chiar amrezut că ai putut vedea cumva exact cum ai descris. Sotul cu cea mică se uită așa pe hartă dar ei caută drumuri pt off-road.
      Happy WW!

      Ștergere
    2. Da, acolo sunt facute pozele cu bradutii? Ce fain!! :D
      Sper sa il renoveze - este trist cate cladiri cu potential s-au distrus (si nu numai cladiri - au fost de exemplu trenulete - cum era la Covasna. Nu inteleg de ce nu au facut ceva in directia aceea, de ce au distrus planul inclinat, de ce nu l-au transformat in punct turistic. Ce pacat).
      Mie imi place sa ma pimb cu street view... am fost anul trecut si undeva prin insule.. haha - era si o cazare fotorafiata cu totul.. pot spune ca ne-am si cazat ( eram cu Buni). haha.
      Azi am fost prin Brasov mai devreme cu Tati sa vedem ceva si... au un decalaj fix in Piata Sfatului :))). Ca puneam omuletul de la street view langa cea mai veche casa si ei ne duceau in Piata sfatului (o strada mai incolo)

      Pupici cu drag!!

      Ștergere
    3. Nu știu despre trenulețele din Covasna. Dar stiu despre multe alte locrui unde nu s-a pastrat nimic. Aici primarul chiar vrea să restaureze. Asteptăm să vedem, În zonă s-a investit mult si deja vin oamnei din alte localități în acest parc.

      Ștergere
  3. o invazie de porumbei ☺ oare ce ciugulesc ei acolo?
    da, si oul acela urias... ma gandesc, oare seara are luminite?
    Happy WW! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pâine. Cred că cineva le dpduse păine că și eu m-am uitat ce anume ciugulesc. De obicei nu sunt așa mulți într-un loc dacă nu primesc ceva mancare.
      SI eu abia aștept să văd oul luminat și să mai caut și alte decorațiuni în centrul orașului.

      Ștergere
  4. Porumbei, și la noi sunt foarte mulți, au devenit orășeni :). Verde proaspăt și un ou interesant, se simte primăvara în imaginile tale. Eu nu am văzut niciodată Ploieștiul, înțeleg că de acolo sunt fotografiile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din Ploiești sunt fotografiile. Eu m-am obișnuit ca peste tot prin orașe, în parcuri să fie mulți porumbei. Aici se adunaseră așa mulți că le dăduse cineva mâncare.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!