marți, 25 octombrie 2022

Vacanță de toamna (2)

Nu mi-am propus inițial să fac un jurnal al acestei vacanșe de toamnă dar dacă tot am început cu experiențe, hai să continuăm. 

A doua zi de vacanță a fost destul de liniștită și în același timp agitată. Liniștită că nu am făcut nimic deosebit împreună, poar că ne-am adus fiecare aportul la pregătirea cinei, cartofi fierți în coajă, pleurotus trase la tigaie și salata de sfleclă roșie, morcov și țelină


Apoi, tot împreună am pregătit și bagajul de plecare în excursia programată, motiv pentru care a și fost ziua agitată, în încercarea de a rezolva cât mai multe lucruri acasă și de a lăsa totul în ordine. Uneori nu știu de ce mă agit să las curățenie lună că oricum la întoarcere cu bagajele nici nu pare a fi curat.


Luni, am pornit de dimineață către Sibiu, destinația dorită de fete. E prima dată când plec doar eu cu fetele într-o minivacanță și am avut ceva emoții cu privire la drum. A fost mult de condus, dar nu chiar așa de greu cum mă gândeam că o să fie. M-am cam obișnuit să fie soțul la volan în astfel de ocazii. Pe drum ne-am oprit la Porumbacu, să vedem două locații deosebite.





Pentru azi avem în plan să ne bucurăm de ceea ce ne oferă Sibiul!

5 comentarii:

  1. Zile frumoase si descoperiri uimitoare, draga Niko!
    ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Vacanta placuta si multe amintiri de neuitat :).
    Frumoasa prima oprire. Am admirat si eu in filmulete si fotografii Castelul de lut! Sunt foarte curioasa cum este de fapt - poate ne povestesti mai multe impresii.
    Pupici si have fun!

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!