joi, 9 decembrie 2021

Jurnal de advent (9)

Ziua, data:   joi, 9 noiembrie

Poză:   Începe să mi se facă dor de vacanță, o vacanță cu zăpadă, într-un decor ca în filme, unde să le așeze pe toate echipa de filmare. Ați observat că în filmele de Crăciun sunt multe ateliere de creativitate (fac ornamente, coronite, cu hârtie, conuri, crengi, popcorn) dar niciodată nu e dezordine? Și nici resturi de hârtie și nici mizerie? La mine după o ședință de creativitate parcă a trecut uraganul. Și la bucătărie la fel cu căsuțele de turtă dulce sau cu fursecurile de Crăciun?










Povestim: trebuie

Colind: Pentatonix - Carol of the bells - mi se pare unul din cele mai frumoase cântece alcapella



Ceva ce am făcut:   Am mai încercat un globuleț ca cele de ieri



Calendare Advent: 
  • Căsuța cu Activițăți: tema de azi a fost quilling. Am ales să fac un brăduț, magnet de frigider. 

  • Cutia cu Bomboane: din nou am înlocuit tema din calendar cu proiectele de la școală, dar sincer încep să se adune cam multicele de azi pe mâine. Felicitări pictate: Prima a fost începută la școală, la îndicațiile doamnei de desen care i-a făcut și conturul moșului
 

A doua a făcut-o acasă, pictind cu bețișoare de urechi


  • Puzzle: Mesajul de azi:

  • Advent de hârtie am uitat de el azi și nu am lucrat nimic aici. Pun însă lucrarea Anastasiei. Apreciez că deși nu a avut exact materialele din tutorial, s-a descurcat cu ce a avut la îndemână. Pănă la urmă calendarul acesta a fost gândit pentru distracția copiilor, cu ceea ce au prin casă, de la AVAP, nu pentru a trimite părinții la cumpăraturi.

Anastasia

Un comentariu:

Va mulțumesc pentru vizită!