joi, 2 decembrie 2021

Cum mă înscriu la activitatile din Adventul de Hârtie?

 Tot mai multa lume, îmi cere codul pentru a se inscrie la activitățile din Calendarul Advent de hârtie. Acest lucru mă încântă foarte mult, chiar îmi doresc să participaâi într-un număr cât mai mare. Observ însă, că deși am dat codul cursului ( e același cod pentru toti participanții, pe classroom nu apar cursanți noi.Mî gândesc că probabil nu știe toatla lumea, sau nu a înțeles toată lumea ce trebuie făcut.

1.Avem nevoie de un cont de google, cred că toată lumea cu telefon android are cont google.

2. Dechideți in browser pagina de classroom ( sau pe telefon există și aplicație classroom - nu e necesar să o instalati, puteti folosi browserul telefonului). După ce ați deschis, apasați butonul ”+” din dreapta sus pentru inscriere. Alegeti ”join class”

3. În fereastra nou apărută, introduceți codul ( soadeq4) și apasați butonul albastru ”Join”
4. O să va apară fereasta cursului, cu temele deja publicate pe zilele care au trecut.



5. Intrati pe tema dorită, puteti accesa orice tema din urmă, oricând intrați. Vi se vor afisa detaliile temei cu instrucțiunile.


6. Dupa ce ați realizat activitatea și ați făcut poze, încărcați tema pe classroom. În partea dreapta la Your work, apasați pe primul buton, ”+Add or create”

din meniul care se deschide alegeti ”File” și incarcați poza/pozele din calculatorul/telefonul dvs.


La final , dupa ce ați încarcat toate pozele, apăsați pe butonul negru ”hand in” ( sau trimiteti daca e in româna) și ați terminat.



Precizări importante!
  • înscrieți-vă la curs doar dacă doriți să lucrați ceva cu copii dvs, conform temelor propuse. Dacă nu veți lucra, vă așteptăm să-i urmăriți pe participanți și să le apreciați lucrările pe blog
  • dacă, v-ați înscris, vă rog să și postați lucrările dvs. Știu că e o perioadă aglomerată și poate nu aveți timp zilni, dar măcar la sfărșit de săptămână încărcați din temele deja făcute. temele nu au termen, se pot face oricând aveti timp.
  • dacă trec mai mult de 7 zile foră să puneți nicio temă/lucrare voi considera că timpul nu vă permite să participați la acest Advent și vă voi elimina din curs. Vă aștept la viitoarele astfel de cursuri. Dacă acest curs se dovedește a fi un succes, voi organiza și altele, cu alte teme - primavară, vară, etc...Consider succes dacă participanții trimit lucrările făcute.
  • dacă aveti mai multi copii, nu e necesar sa-i inscrieși pe fiecare la curs. Un singur cont e de ajuns. Trimiteti poze cu lucrarile fiecaruia. Dacă puteti salvati pozele cu numele (sau porecla) și varstă. Dacă nu, puteti trimite un comentariu privat cu aceste detalii. 
  • Deasemenea, mentionați vă rog și pe blog numele participanților, prin coentariu la postarea cu Calendarul
Vă doresc tuturor spor și distracție căt cu prinde.



2 comentarii:

  1. am facut si noi prima tema, mai lucram azi, cred ca o sa postez maine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur că participați și sper să vă placă toate temele. Tot în week-end cred că voi aduna și eu și posta pe blog temele primite

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!