sâmbătă, 11 decembrie 2021

Jurnal de advent (10)

Ziua, data: sâmbătă, 11 decembrie, completat pentru ziua de ieri

Povestim: În sfârșit final de săptămână, mult așteptat. Speram că seara, după școală să mai terminăm de decorat prin casă, însă ne-a dovedit pe toate oboseala. Am amenajat doar un mic colț, Polul nord. Chiar și căsuța Cristinei de anul trecut a fost mutată aici, se vede mai bine pe un fond alb.

Ascult, mă uit: în continuare la filmele de pe Diva


Ceva ce am făcut:   mâncare de post: spanac și supă cremă de roșii

Calendare Advent: Nu prea ne-am ocupat de calendare. Doar puzzle-ul cred ca e zilnic la timp. Cu înlocuirea unor activități cu proiectele de la școală trebuie să selectăm din tot ce s-a adunat ceea ce mai avem timp să facem.
  • Căsuța cu Activițăți: Tema mea a fost Mini-machetă. Deși am în plan să fac ceea ce mi s-a dat în poză, ieri m-am ocupat de altceva, tot o minimachetă aș putea spune. Am reparat și aranjat scena nașterii cumpărată zilele trecute, plus câteva mici reparații la fântâna din dopuri de plută.


Am așezat-o în locul căsuței Cristinei, pare mai luminos acum acel loc și mă gândesc să-i fac și o stea pe care s-o pun cumva deasupra ei


  • Cutia cu Bomboane: Diana chiar a făcut pauză de activități. Doar s-a documentat pentru proiectul cu semințe de la școală.
 
  • Puzzle: 


 

4 comentarii:

  1. Imi plac felicitarile cu tot cu mesaje de puzzle.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc. Eu sper să îi placă și ei și să înteleagă mesajele.

      Ștergere
    2. Chiar daca nu le intelege acum, sper sa le pastreze si sa se intorca la ele cand va fi vremea...

      Ștergere
    3. De pastrat le pastreaza. Cred c[ le vom aduna la final intr-un album

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!