vineri, 3 decembrie 2021

Jurnal de advent (3)

 Ziua, data:
  Vineri, 3 decembrie, noaptea târziu

Povestim: Dimineață, cerul părea pictat, anunțând o zi frumoasă. Soarele chiar și-a făcut simțită prezența și vremea a fost călduță. 
Azi am petrecut mai mult timp cititnd pe bloguri. Le mulțumesc Corinei și Irinei că s-au alaturat acestul jurnal într-o formă adaptată preferințelor proprii. Descopăr lucruri interesante astfel și chiar îmi plac modelele lor de jurnal.

Colind: Toată ziua m-am gândit doar la melodia ”Last Christmas” a lui George Michael. Culmea e ca nu am ascusltat-o absolut deloc.

Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day, you gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special”

Ceva ce am făcut: pe acasă nimic special, treburile zilnice, dar am fost o fugă la magazin să iau dulciurile pentru Moș Nicolae. Începe să ne placă seria de ciocolată Favorina de la Lidl

Calendare Advent: 
  • Căsuța cu Activițăți:  Tema mea a fost un îngeraș, pornind de la o bilă de polistiren. Chiar îmi doream să fac ceva de genul. E prima dată și nu e perfect, dar atât timp cât copilul a crezut că e cumpărat ... mă simt foarte mulțumită de rezultat


  • Cutia cu Bomboane: Diana a avut azi decorarea lumănărilor cu servețele tematice. A avut nevoie de ajutor doar la folosirea foenului industrial. Cel de păr nu prea ne-a ajutat.


bine-nțeles că nu m-am putut abține și am făcut și eu două








4 comentarii:

  1. Ce faine sunt lumanarile! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim. Traiască servetelel că noi n-am reuși așa ceva fără ele. Sunt foarte versatile.

      Ștergere
  2. Hmm... tocmai mi-am reamintit ca am gasit o lumanare stinghera care ar putea fi decorata dar e ....uriasa :)))). Insa ce bine arata cele facute cu servetel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e mai ușor cu servețelul dacă e mare, că poți potrivi imagini mai ușor.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!