sâmbătă, 1 iulie 2023

Landsacape near Beauvais- Puzzle {16/2023}

 Este unul din puzzle-urile care chiar mi-au pus răbdarea la încercare. Poate pentru că este reproducere după o pictură, iar eu de obicei nu prea aleg puzzle-uri cu picturi. În orice caz a fost unul din cele mai grele puzzle-uri pe care le-am făcut. De fapt impropriu zis că l-am făcut eu, cea mai mare muncă a depus-o domnișoara cea mare.

Detalii puzzle:

Marcă: D-Toys
Serie: Rococo
Nume: Landscape near Beauvais, după tabloul cu același nume al pictorului Francois Boucher
Nr piese : 1000

Cândva demult îmi plpceau puzzle-urile marca D-Toys, dar în ultima vreme încep să mă răzgândesc cu privire la ei. Multe piese care se potrivesc în mai multe locuri ceea ce îți poate da tot puzzle-ul peste cap. La final mai aveam de pus 3 piese, una n-o găseam iar celelalte două nu se potriveau niciunde. Deja mă gândeam că trebuie să refac tot. Noroc tot cu domnișoara care a găsit rapit piesa problemă.








 Postare pentru Clubul de puzzle

6 comentarii:

  1. O alegere dificila, dar foarte frumoasa - pictura este deosebita. Felicitari pentru rabdare :). Ati facut munca de echipa pe cinste! Si mie mi-ati facut o pofta de puzzle.... Maine vreau sa vad daca se potriveste cartonul de la o cutie in care a fost o rama foto (din aceea cu mai multe rame) pe care au luat-o ai mei pentru Ralu... daca se potriveste ca dimensiune pentru puzzle-urile facute. Din pacate placajul acela, oricat sta la aer, tot nu pierde mirosul din el cu totul si cred ca nu il pot folosi la rama.
    Sa imi tineti pumnii :D. Daca reusesc am o sansa sa deschid si eu o cutie si chiar am cateva estivale :D
    Pupici!!

    ps: am si eu un doua puzzle-uri cu tematica de iarna, dupa tablouri. hihih

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumuseșea tabloului m-a atras. Am văzut că din serie mai e unul de același pictor, mă tentează să îl achiziționez deși pare și acela destul de dificil, dar ar forma o pereche frumoasă. O să mai văd.

      Ștergere
  2. La buna reauzire Niko!
    Sa stii ca si calutul meu a avut cateva piese cu foarte fine diferente. Cred ca astfel de provocari sunt inevitabile. Este inca un tablou foarte frumos! Felicitari!
    Am de recuperat... Pupici si o saptmana faina! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai revenit Suzana. Sper că totul a fost bine și frumos în vacanță.
      Chiar a fost o provocare acest puzzle, dar nu tocmai cel mai dificil. Mai am unul început tot de la D-toys, dar pur si simplu nu reușesc să-l termin.

      Ștergere
  3. Așa am eu acum bîtîi de cap cu un puzzle, s-a potrivit o piesă unde nu îi era locul și m-a întărziat foarte mult. E un peisaj cu ruine...sper să-l termin curând să-l pot adăuga la clubul de puzzle.
    Îmi plac reproducerile după tabluri, iar al tău este foarte frumos! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deși am trecut în iulie și practic ar trebui să profit să fac un alt puzzle, cred că zic pas momentan. Nu mai am unde să le pun dacă nu le lipesc pe cele gata făcute.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!