joi, 27 iulie 2023

Din nou crini

 Cred că ultimii pe acest an. 




Sunt puțin cam aglomerată cu treburi zilele acestea și mi-e mai greu sa ajung la laptop. Acum scriu de pe telefon și e tare dificil. Mulțumesc tuturor celor care au trecut pe aici și au lăsat un gând. Voi răspunde cât de curând posibil. 

11 comentarii:

  1. hahaha, e într-aevar greu de pe telefon, doua saptamâni, cat am fost in concediu, nu am avut altceva la dispozitie. Inclusiv tabelele pentru MfC si RiO le-am facut de pe telefon... Greu-greu!
    Iti doresc un sfarsit de saptamâna cat mai placut, sa iti refaci fortele ♥ Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În concediu am avut laptopul cu mine, a fost super cu postările și chiar am fost relaxată cu ele. Acum acasă e dificil că nu am timp să ajung la laptop.

      Ștergere
  2. Prefer laptopul :)))))).Toate ca toate - dar in hal imi poceste telefonul textele (si chiar am facut un test - mi-am corectat de 2 ori un text inainte sa il trimit.. era ok. Apoi dupa 5 minute am vrut sa revad nu mai stiu ce scrisesem si recitind am descoperit cuvinte lipsa, litere inversate.. care nu fusesera asa :))). Nici macar nu am autocorect. Ma saboteaza.
    Foarte frumosi si crinii din aceasta tura. Cel alb asre as ao forma frumoasa!
    Pupici cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cei portocalii știam că o să înflorească cât timp sunt plecată la mare. Mă bucur că i-am prins înfloriți. Cel alb a fost o neașteptată surpriză. L-am găsit boboc și a doua zi s-a și deschis în toată splendoarea lui. m-am grăbit să-l fotografiez că nu știam cât ține, dar are deja 2 zile de când stă înflorit așa frumos.

      Ștergere
  3. Primul crin nu stiu daca l-am mai vazut. Superbe infloririle!
    Multumesc pentru imagini, draga Niko! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Absolut superbi, crinii tăi!
    Și mie mi-e mai greu de pe telefon, dar când e musai, mă descurc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am învațat și de pe telefon să scriu articole, e chiar mai ușor cu încărcatul pozelor, dar nu reușesc editarea în pagină și nici editarea pozelor cu același font ca pe calculator.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!