miercuri, 29 martie 2023

Minipuzzle -uri - MFC (53) - Puzzle {8/2023}

 




 



   
 







     









Puzzle-urile sunt asamblate în ultima săptămână, motiv pentru care postarea va fi înscrișă și în tabelul Clubului de puzzle

 Pozele sunt din arhiva personală

Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, inițiat de Carmen 

și găzduit acum de Suzana

12 comentarii:

  1. O, ce frumoase sunt! Imi plac toate, fiecare are alta nuanta predominanta 😍 nici nu pot spune care este cel mai frumos!
    Felicitari pentru toate tablourile! 🥰
    Happy WW 🤗

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce colectie! Nu imi vine ai crede cate sunt. Imi plac mult de tot.
    Cum le mai pastrezi? Le pui rame sau le lasi pe carton?
    Happy WW, Niko! Doar bine la voi!😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut pe net foarte multe de acest gen, dar nu sunt tocmai accesibile toate. Însă mă fascinează, tocmai pentru că nu sunt mari si nu ocupă mult loc.
      Trei dintre ele sunt deja lipite, am avut acum două zile o sesiune de lipit puzzle-uri. Celelalte trei le-am făcut după, deci urmează să fie lipite. Nu prea intrevăd să achizitionez curând altele de acest gen așa că mă gandesc cum să le păstrez după lipire. Oscilez între a le pune pe perete sau a le aduna pe toate într-un fel de carte.

      Ștergere
  3. Toate sunt frumoase, dar cel mai mult imi place cel cu calul si cel cu pisicuțele.
    Happy WW!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUnt fix ultimele două pe care le-am făcut, le-am postat exact în ordinea asamblării, și în afară de faptul că am ales prima data pictura lui Asimov, în rest le-am luat la întamplare. M-am bucurat ca un copil mic cand mi-au rămas la final pisicuțele. Ele si unicornul au fost chiar cele mai simple de asamblat.
      Happy Joi!

      Ștergere
  4. Ei uite da - nu e corect ca au doar la Jumbo... :(((( vreau sa faca odata si site-ul online :))). Sau ... sa aduca si in alta parte :D.
    Sunt superbe! Foarte faine (si suportul lor este bun pentru proiecte :))))). Nu ma pot abtine sa nu observ potentialul in lucruri. :))

    pup cu drag Happy WW!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Țin să te anunt că la Jumbo au doar două modele, cele pe care le-ai văzut data trecută. Dar cum pe mine cand mă prinde câte-o chestie de-asta trebuie să epuizez tot ce e posibil. Am găsit un alt model pe cărturești, dar la un pret exorbitant in comparașie cu Jumbo (40lei fată de 10 - plus transportul. Pentru mine nu merită. Acestea sunt luate de pe Aliexpres.E prima data cand am comandat de acolo si a fost ok pt mine, Dar nu mai aveau si alte modele disponibile.
      Happy Joi!

      Ștergere
    2. Ali.. ce indepartat imi pare. Imi comandam diverse si aveam planuri mari in legatura cu anumite lucruri. Dar de cand cu posta vamala (hai ca taxele le platesti deja la ei) care se baga pe fir mi-a pierit orice dorinta. Efectiv este atata de stresant ca nu am siguranta ca vine ce comand acasa, incat ma lipsesc :)))).
      Inainte mai trimiteam la Ralu, dar inca nu m-am lamurit cum e mai nou si la ei. :D
      Merci ca mi-ai spus !! :*
      Pupic

      Ștergere
    3. Chiar am avut emoții cu ei. Nu stiu dacă voi mai comanda ceva de pe-acolo.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!