duminică, 12 martie 2023

Doi negri mititei

 În pozele mele apar foarte des motanii de parcă ar fi cei mai iubiți dintre blănoșii noștri. În realitate îî iubim pe toți la fel de mult, dar câinii sunt mai greu de pozat. Oricât încercăm, ei ne simt și sunt bucuroși că ne văd și vin la noi să miroasă telefonul, să-i mângăiem. Am încercat să-i învățăm să stea la poză, dar dacă ascultă unul, trebuie să facă ceva celălalt. 

Azi ne-am ocupat puțin de veranda pe care stau ei, le-am scuturat/ aspirat /curățat să fie și la ei frumos. Tot timpul au patrulat printre noi, să vadă ei exact ce se întâmplă, nu cumva să le plece cotețul de pe trepte. Cu toată agitația să terminăm mai repede, n-am stat să le facem poze atunci. Abia pe seara am încercat și reușit ceva, dar cu greu.
  



O alta încercare, săptămâna asta



11 comentarii:

  1. Scumpii de ei! Niste pazitori de nadejde ai acolo!
    Parca ii si vad tropaind, nedumeriti uneori de activitatile voastre.
    Noapte buna, Niko! O saptamana usoara! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa păzitori că se împrietenesc cu oricine trece pe la poartă și le dă mâncare. Dar ne apăra curtea de orice pisică care nu e a noastră.
      O săptămână frumoasă.

      Ștergere
  2. Da, îmi dau seama că nu acceptă cu ușurință schimbările ...
    Pupici ❤️

    RăspundețiȘtergere
  3. Doi negrii mititei... si frumooooooooosi!!
    Sunt foarte frumosi - prima mea catelusa, care dormea in bloc, pe presul usii ( era catelusa noastra comuna, dar eu m-am atasat foarte tare de ea si ea de mine) Roni, era neagra si avea doua bobite aurii deaspra ochilor.
    Mi-ar placea sa am si un catelus negru - doar ca e o problema cu gherutele, cand trebuie sa le tai (plus cand ar trebui sa il caut pe piele :)))) . Dar asta e alta poveste...
    Sa revin la minunati - ma bucur ca ai reusit sa ii pozezi si stiu cum este, pentru ca nici Kouki nu e foarte amator si nu colaboreaza cine stie ce :))). Dodo era mai obisnuit cu camera (pe el l-am crescut de la 2 luni jumatate,haha). Kouki mai sta doar cand il prind somnoros, haha. Desi... parca, parca, in ultima vreme a colaborat si el mai mult.

    Ii salut si ii rog sa mai se lase pozati! Sa ii mai vedem si noi.

    pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiind labradori, sunt complet negrii și dacă dorm nu li se văd ochii în poză, ceea ce înseamnă o mare pată neagră acolo. Plus că au un stil de a dormi de nu încap amaândoi în poză. Și ne mai și simt dacă ne apropiem. Îi vedem prin ușă de multe ori cum dorm împreună cu motanii. Pănă să deschidem camera să-i pozîm ne simte cel puțin unul și se ridică să vină la noi. De prisos să menționez că în secunda doi sunt toți patru în picioare.
      Și noi îi rugăm să mai stea la poze.

      Ștergere
  4. Ce frumoși sunt! Am avut și eu cățel negru pufos...era prietenul lui Uzzi.
    La poze nu stau deloc, nu numai Uzzi.. Când vreau să ii fac poza, imi pregătesc camera telefonului și dau pe instantanee multiple sau apas eu de mai multe ori ..si asa reușesc să ii fac poze. Cele mai multe poze le are dormind...atunci sunt sigura ca iese bine in poza😂😂
    O săptămână ușoară să ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. Cam așa facem și noi, multe poze până reușim să găsim una bună.
      O săptămână ușoară și ție!

      Ștergere
  5. Dragalasii 😍 ce bine ca sunt doi, sa isi tina de urat daca stau izolati🤗
    Leo al meu sta la pozat, dar nu se uita/priveste in aparat 😜🐾 ca sa reusesc o poza trebuie sa fac 4-5! E incapatanat, nu "zambeste" la pozat 😂🐾
    O saptamana buna sa aveti! 🤗💞

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci e clar ceva universal cu cățeii la pozat. Îi înteleg, decât la poză, preferă să fie luați în brațe, mângâiați. Sunt niște scumpi - care ne dărâmă la proprpiu cu afectiunea lor (mă refer la „mititeii” mei).
      O săptămână bună și ție.

      Ștergere
  6. Mama, mama, ce frumosi sunt! Intr-o "scena" ca-n prima poza i-as imbratisa pe amandoi deodata! 😊 ❤
    Probabil ca pisicile sunt mai... vanitoase: le place sa pozeze, sa dea bine. 😊
    Bony, catelusa boxer, doar ca nu maraia cand incercam sa o fotografiem. 😊 Boby, boxerul, era mult mai linistit (unul dintre motivele pentru care cu el avem mai multe poze)
    Sa fie sanatosi! ca iubiti sunt! 💕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi de ce crezi că erau așa acolo înghesuiți pe colțul treptelor. Că se intrec care să fie primul îmbrățișat. Acolo ajung ei mai bine la noi și e locul unde ne oprim, înainte să intrăm în casă și stăm cu ei să ne jucăm. Practic, oricine vine acasa, prima dată salută câinii, apoi motanii că vin și ei repede la apel (au senzor de activitate pe acasa) si abia apoi se reușește intrarea în casă la membrii umani ai familiei.
      Motanul nostru Porto nu suporta pozele, mereu întorcea capul sau pleca cum simtea că scoatem telefonul. Acum parcă s-a mai obișnuit.
      Bine zis, să fie sănătoși că putem și fără poze.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!