joi, 16 martie 2023

Lumini în noapte - Reflexii în oglindă (3)






 pentru rubrica Reflexii în oglindă, inițiată de SorinN și redeschisă acum de Carmen.


Recomandare 

"Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai văzut în "oglinda" (poate fi și cea retrovizoare) și înscrie articolul aici" - în tabel:

9 comentarii:

  1. O multime de reflexii!! Si de bord si de iluminat stradal.. si de luminite-n bradut :))). Plus alte mici reflexii pe care le observi pe usa, sau pe gemaul acesteia de la luminite. :)
    Un adevarat joc!
    Pupici :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De felpt un șir de brăduți cu luminițe. Pe ei am vrut să îi surprind în oglinda mașinii. Doar că nu m-am gândit să las geamul jos pentru fotografie și la volan fiind, am un stres să opresc așa în mijlocul drumului, indiferent cât de liber e drumul.

      Ștergere
  2. Ce frumoase reflexii! Jocul asta declanseaza o atentie sporita la astfel de detalii. De aceea mi-a placu mult!
    O zi usoara Niko! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De data asta nu prea am fost atentă la detalii. Cu spuneam mai sus, mi-e teamă să opresc mașina în mijlocul drumului doar ca să fac poze, chiar dacă pare liber. Mai ales noaptea, nu se știe cine se crede rachetă pe drum pustiu și mă nimeresc eu acolo, în calea lui.
      Da, jocul îmi place mult.Deja mă gândesc la ce aș mai putea găsi, deși mai am o poză pregatită, dar am zis că voi profita de fiecare oportunitate.

      Ștergere
  3. O multime de reflexii frumoase! Luminile in noapte au un farmec aparte!

    RăspundețiȘtergere
  4. wow... asta da reflexie! Minunate tablouri nocturne! Ti-ai exersat ochiul! ☺ Ai gasit imaginile perfecte pentru acest joc de bloggereala! Felicitari ♥

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt superbe reflexiile! Plus ca-mi place noaptea, plus ca-mi place foarte mult pe sosea, noaptea, cand e camp in stanga-n dreapta si ne apropiem de case - casele la "margine de camp" imi par "case la capat de lume", cumva desprinse din peisajul localitatilor, un fel de "paznici" ai localitatilor. 😊
    Weekend placut iti doresc! ❤

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!