vineri, 23 februarie 2024

Vine vine primăvara!

 Sub acest slogan debutează prima ediție de Felicitărilor călătoare a acestui an, organizată de Rux pe blogul Provocări verzi. Alegerea mea pentru această provocare este o felicitare cusută pe carton, stittching card, reprezentând un fluturaș și o floare ... portocalii. Nu știu de ce, anul acesta m-au atras culorile mai vii, mai degrabă neon, fosforescente, cum e acel verde din centrul florii și mi s-a părut că se potrivește bine cu un portocaliu vibrant.


|Sper că aceste gusturi coloristice ale mele să fie și pe placul partenerei mele de Felicitări călătoare.


7 comentarii:

  1. Mie mi se pare superba felicitarea! Pur si simplu asa cum spui si tu vibreaza. Si pe mine m-a facut sa zambesc instant - are o caldura si o liniste in ea.
    Sunt sigura ca va aduce bucurie !!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place. S-a nimerit la fix pentru provocarea tea să am cartonul pregătit pentru această felicitare. Culorile parcă s-au ales singure.

      Ștergere
  2. Superbe felicitări. Transmit multa bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai fost o harnicuta si ai spart gheata! Am culori acrilice neon, insa le-am folosit prea putin si am constatat ca efectul nu prea e ce imi doream lucrate impreuna cu cele obismuite. Insa fire neon nici nu stiu daca am vazut. Efectul e superb.Felicitari Niko! Un weekend pe placul tau.❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se întîmplă că lucra felicitări de agest gen pentru 8 martie. A fost ușor să aleg dintre cartoanele pregătite un model să se potrivească cu tema.
      Cred că am și eu același tip de acrilice neon( din lidl, nu?) Nici eu nu prea le folosesc. Parcă nu au chiar așa un efect deosebit. Sau poate nu stiu eu să le folosesc.

      Ștergere
    2. Luasem ceva de la Lidl, dar nu numai. Sincer nu am studiat culorile. Le-am folosit la Beccy pentru literele f sau n. Tine posibil de cantitatile folosite sau de calitatea lor. Cred ca cele de la marketuri sunt asa si asa, calitativ.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!