miercuri, 14 februarie 2024

Colecție de Sf. Valentin - MFC(99)

 











 Pozele sunt din arhiva personală
Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, inițiat și găzduit de Carmen 
Mulțumesc, Suzana pentru descoperirea acestui joc.

14 comentarii:

  1. Happy Valentine's day! 💗
    Foarte frumoase aranjamentele tale Niko. Felicitari!
    Happy WW 🤗

    RăspundețiȘtergere
  2. :D am vazut ieri o casa care avea un fel de mansarda (cred - pentru ca tavanul era din lemn si cu grinzi) cu un perete doar cu etajere... si ma gandeam privind cum lumina de la geamuri batea atat de frumos cum mu-as organiza eu toate cele acolo..
    Acum privind colectia aceasta atat de draguta, mi-am reamintit de camera aia... si iar mi-am inchipuit cum as aranja totul frumos - mai ales ca nu gasesc o ustensila de care aveam mare nevoie (si pe care banuiesc ca am ratacit-o intr-o cutie cand a cazut Buni).
    Inima de dopuri cu trandafiri am mai admirat-o si ma bucur sa o revad. Imi plac inimioarele crosetate :D Cat sunt de dragalase!! :D
    Si pernuta si decoratiunea de agatat. :D
    O atmosfera sarbatoreasca si vesela.
    Pupici cu drag si happy WW!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca renunț la ideea de a avea o cameră de craft frumos organizata. Sincer, chiar sunt ca în pozele alea despre crafteri de le-am pus la un MFC mai demult.
      Happy joi.

      Ștergere
  3. Ce colectie frumoasa! Am regasit cu placere inimioarele crosetate, pentru ca am facut si eu cateva. Sper sa mai regasesc tutorialul. Iti lasasem un comentariu si dincolo, dar iar s-a pierdut. Imi place cum ai realizat creatia cu dopuri. Arata deosebit.
    Sper ca ziua de ieri a fost frumoasa.
    Happy Azi, draga Niko.❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte multe tutoriale acum cu inimioare croșetate, ai de unde alege. Mi-a plăcut mult acest model pt mărțișoare. Mai am sa le leg cumva de snur.
      Am găsit comentariul, l-am aprobat și răspuns. Tot nu înțeleg de ce unele comentarii nu apar direct.
      A fost o zi cu alergatura multă, surprize și mai neplăcute, dar important e ca la final s-au rezolvat toate. Și azi se anunță o zi lungă. Suntem afectate de atacul cibernetic asupra spitalelor și deși la știri anunță e totul merge, acum la spital vad ca realitatea e alta.
      Calm și răbdare.

      Ștergere
    2. Am ajuns sa cred spre nimic din ce aud ca fiind oficial-oficios... Se pot specula motivele unor astfel de actiuni in detrimentul nostru. Parca vad ca in viitorul apropiat apar alte hemoragii financiare pt. unii, ca sa protejeze ce facea parte din fisa postului.
      Sa fie totul bine!❤

      Ștergere
    3. Din păcate uneori depindem de ceea ce e oficial, chiar dacă in teren întâmpinăm probleme tehnice. Marea problemă la noi e că multe se decid doar din pix, din confortul uinui birou fără a se cunoaște realitatea la firul ierbii.
      In afară de lunga așteptare, totul a fost bine pentru noi, ieri, dar bănuiesc că ai citit deja, am văzut că e un coentariu de la tine.

      Ștergere
  4. Frumoasa colecția de inimioare și trandafiri! Eu am observat că intră în spam comentariile dacă se trimit multe odată, chiar dacă sunt trimise pe mai multe bloguri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inclin să îți dau dreptate, dar tot mi se pare ilogic, mai ales când lași unul două comentarii pe un blog si apoi treci la altul. Suzana e o drăguță și comentează zilnic, chiar dacă eu nu ajung să ii răspund la fel de des sau să comentez la ea. Multe din mesajele ei si ale lui Rux ajung asa, să necesite aprobare. Mi se pare chiar foarte deranjant, adică cumva platforma „pedepseste” fix cei mai activi urmăritori?

      Ștergere
    2. Nu stiu daca platforma este de vina sau chiar google. Dat tu si Rux imi intrati si mie des in spam.

      Ștergere
    3. deci nu e de la faptul că am moderare partială asupra mesajelor.

      Ștergere
  5. Foarte frumoasă colectia ta! Happy Sunday!

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!