miercuri, 12 ianuarie 2022

Rasfătați - miercurea fără cuvinte (2)














Poze din arhiva personală

Gazda : Suzana

11 comentarii:

  1. Sunt belea animalutele tale. Motanul e super-rasfatat. Imi place poza cu pata portocalie in decor negru. Distractie placuta cu ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea reusesc sa-i surprind in ipostaza asta. motanul foarte rar sta la pozat. daca ma prinde ca fac poze se intoarce cu spatele. Avem foarte multe poze cu el in miscare si deci blurate.

      Ștergere
  2. Altă viață! Acum pot să comentez: Awwww... ce familie frumoasă ai! ❤️ Sunt leșinată după căței. Văd că ție îți place mâța mai mult :) dar e simpatică și ea. Cățelușii sunt niște îngerași că o acceptă călare pe ei. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba că imi place motanul mai mult, doar ca e iarna, frig și ploaie. Animalele mele sunt animale de curte. Primesc tratament special iarna si mai intră în casă. Motanul mai mult acum, mai ales de cand e castrat. Câinii au voie acum sa mearga în grădina de legume și chiar merg si sapă și vin murdari de noroi. Din cauza asta intra mai rar in casa, doar dimineata dacă reusesc sa ma trezesc eu inaintea plimbării lor prin grădină.
      Cred că o sa fac o postare cu ei în ordinea în care au aparut la noi in familie. Iubiți sunt toși la fel, dar au venit pe rand, Catelul acum 7-8 ani, apoi motanul acum aproape 6 ani, iar căteaua, anul acesta. In curand va face 1 anisor, e cea mai mica dupa vărsta, dar cea mai mare ca talie.

      Ștergere
    2. O nouă postare cu animăluțe este o idee bună. De-abia aștept să aflu amănunte despre ei.

      Ștergere
  3. M-ai topit de tot! 💕
    Am avut perioade cand si la noi erau pisici printre caini (sau invers) :)) dar... in apartament de bloc!
    Simt ca fac diabet doar privind pozele! 💕
    Motanelul care a plecat in raiul pisicilor (in 2019) era "portocaliu" dar avea mai mult alb. Era teribil de inteligent! si sunt sigura ca si motanul vostru este; pare ca cei "portocalii" sunt mai inteligenti (si cu personalitate mai puternica) decat altii - cel putin din experienta mea cu pisicile. 😊 Acum am ramas cu un singur motanel - care e bland de numa' - si un catelus, din cand in cand.
    Sa nu-ti imaginezi ca am ales sa tinem caini si pisici in apartament de bloc, dar toate fiintele pe care le-am avut de-a lungul timpului si-au gasit locul la noi pentru ca... nu s-a putut altfel (doar daca alegeam sa le trimitem in vreun adapost)
    Happy WW!
    Mi-ar placea sa mai vad, sa mai aflu despre prietenii vostri blanosi! ❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blanosii mei ar fi in stare sa distruga un apartament. Vor in casa iarna, dar sa poata iesi afara cand vor ei.
      Nu stiu despre inteligenta, uneori pare foarte bataut in cap, dar e smecher mare. Stie cum sa ceara in casa, unde sa se ascunda. O sa mai scriu despre ei.
      Happy WW!

      Ștergere
  4. Uau! Ce prieteni minunati ai pe acolo! Iar pufoasa pare foarte atenta la ceea ce faci!
    Multumesc pentru participare cu aceste imagini atat de dragalase.
    Happy WW si multumesc pentru participare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ”Pufoasa” e un pufos cu ciuda pe tot ce inseamna tehnologie. daca stau in pat cu telefonul in mana, vine si se aseaza pe mine fix in fata telefonului. Sau poate ca e intelegent cum zice Diana si vrea sa ma fereasca de nocivitatea telefonului.
      happy WW. Particip cu drag.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!