vineri, 10 noiembrie 2023

Vineri seara... în sfârșit!

 Abia așteptam finalul săptămânii deși se anunță zile aglomerate și în weekend. Dar simt oboseala chiar și acum, după ce mi-am luat o pauză de relaxare și am amânat tot ce aveam pe agenda de lucru. Am lăsat deoparte chiar și provocarea felicitărilor, deși îmi pregătisem aproape toate materialele necesare și știu exact ce vreau să fac, într-o tehnică ce-mi place foarte mult. Dar voi recupera mâine cu forțe proaspete.

Aveam altceva în plan pentru postarea de azi, dar cum oboseala e prea mare, nu am cuvintele la mine să mă concentrez pe articolul inițial. Am schimbat iar macazul, a câta oară fac asta anul acesta? - am pierdut șirul de mult. Am ales pentru poza zilei ceva ce m-a impresionat mult când am fost în vacanță: rădăcinile unui copac crescut pe un sol stâncos. La prima vedere nu pare, s-a format în timp un strat de sol fertil, dar modul de creștere al rădăcinilor care parcă au căutat ceva de care să se prindă sugerând existența unui sol neprietenos. Mă impresionează mereu să văd astfel forța naturii, rezistența unor plante într-un mediu nu tocmai prietenos dezvoltării lor.

A fost o săptămână plină-plină, de momente frumoase, de aniversări, de vești bune și noi începuturi pe care abia le așteptam și pentru care sunt foarte recunoscătoare. Nu aș putea spune că nu am emoții pentru ceea ce urmează, dar privesc înainte cu optimism și speranță că totul se așează pe făgaș normal și vor urma numai lucruri bune.

Încep să mă gândesc de acum la următoarele momente importante din familie: acum realizez cât de mari sunt fetele - una va face majorat, cealaltă buletin. Și în spriritul organizării, de care vorbeam în postarea despre minimalism, încep să planific bullet journalul anului viitor, Adventul fotografic - când a trecut anul acesta? Și pentru că deja se apropie finalul anului, deja încep să caut teme pentru provocările creative de anul viitor.





12 comentarii:

  1. Imaginea pe care ai ales-o este fabuloasa! Este demna de MFC, ca sa zic asa, efectiv te lasa fara cuvinte. Privesti.... si privesti.
    Si eu am lasat deoparte putin provocarile lunii (culmea e ca am avut spor la cea de pe PV - si realizez ca am facut bine sa fac atunci ceva pentru ca altfel.... ho ho ho - ca sa zic asa, nu prea mai aveam sanse sa fac ceva.

    Imi place cum suna cu pregatirile. :D Bullet jurnal nu am, dar faceam in agenda un soi de organizare cu idei (e cam haotic, cred ca ar trebui sa fac totusi una noua pentru la anul ca asta efectiv se dezmembreaza :))))). A cedat coperta de tot. Din 2010 si pana acum am avut cateva - chiar ar trebui sa fac o cutie ceva pentru ele sa le adun la un loc - mai decopar un modelcate ceva, ratacit prin ele .

    vai abia astept sa vad la ce te-ai gandit la adventul fotografic. sunt foarte curioasa - eu incerc sa organizez in calendarul acela pe care l-am facut cateva activitati pe care sa le fac cu Mami si Buni. Sper sa imi si iasa planul.

    Pupici si ma bucur mult sa citesc vesti frumoase :*!!
    PS: si eu tot cu buletinul.. dar la anul.. Vai de mine :)))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să știi că asta a fost gândul când am făcut-o, dar uite că întâmplarea a făcut să nu ajungă la MFC, mi s-a părut potrivită cu starea mea de atunci.
      Bullet journalul meu nu e tocmai un bullet journal ca la carte, e ceva intre el și o agendă de planificări. Dar pentru mine e ceea ce funcționează.
      SPer să reușesc să-ți dau eu de lucru cu Buni, am în lucru o surpriză pentru toate fetele ce au participat anul acesta la transformările creative.
      Buletinul tocmai l-am reînoit. La anul trebuie să fac permisul.

      Ștergere
  2. Ce frumoase si unice momente urmeaza! Sunt convinsa ca ai emotii, insa sunt de tipul celor deschizatoare parca de porti, iar cu tine la carma totul va fi bine.
    Am vazut in cateva dati astfel de radacini fabuloase. Natura mereu gaseste solutii. Cu solutiile noastre e mai greu. Nu stiu la ce te gandesti pentru la anul, insa eu una trebuie sa imi termin niste cursuri abandonate. Habar nu am cum voi impleti toate subiectele. Sa fim sanatoase si inspirate!
    Pupici si spor la pregatirea tuturor lucrurilor importante, draga Niko!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O, da sunt emoții de nerăbdare, cu speranță, cu ...nici nu știu să descriu. Mulțumesc pentru increderea în mine.
      Sincer, pentru la anul vreau ceva ce să fie cumva si mai simplu, dar si mai strict oarecum. Dar va impplică cumva si pe voi în alegeri, asa că nu strică să îmi spui despre ce cursuri vorba (dacă sunt de craft) sau ce tehnici preferi. O să fac un sondaj, o postare specială unde să-și exprime fiecare părerea să poat alege temele lunare.
      Mult spor si ție!

      Ștergere
    2. Este vorba de un curs de desen de vreo cinci module, de cursurile alea de crosetat, ca am luat-o un pic la vale cu subiectul, acum merg la un atelier de pictura si am inceput o icoana pe lemn si vreau sa continui si cine stie ce mai inventez pe langa blogareala obisnuita. Cam greu de dus toate, totusi. Vazand si actionand...ca mai trebuie sa si dormim...

      Ștergere
    3. Deci din partea ta anul viitor trebuie să te focusezi pe desen, pictură și croset? Una din ideile mele pentru asnul viitor este folosirea unei tehnici anume, dar pentru că nu toată lumea croșeteazp de exemplu, vroiam să pun ceva de genul : luna aceasta reciclăm fire - folosim o tehnică de cusut/tricotat/crosetat/macrame. Incă incerc să asez ideile în pagină, dar cum spuneam, mă ajută si ceea ce aveti voi in plan.

      Ștergere
    4. La cate sunt pe agenda, deja am senzatia ca sunt intr-un tren ce merge cu prea mare viteza si nu mai poate frana.😊 Este o senzatie bizara ce nu ma inspira. Trebuie sa ma organizez si... sa mai fac niste administrative, ca astea sunt cea mai inspirationala activitate...😊
      Te pup si seara frumoasa! ❤️😘

      Ștergere
    5. Si eu simt nevoia să pun frână deja. Mă gândesc serios ca anul acesta să pun pauză calendarului meu de activități. Fetele încearcă să mi-l facă, dar parcă totuși ... nu stiu dacă îl pot face.

      Ștergere
  3. Extraordinara Natura! E o fotografie excelenta! Si-mi place cum ai descris aceste radacini care vor sa se prinda de viata. ❤
    Iti doresc cat mai multe vesti bune, impliniri si succese! ❤

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu despre voi, dar nu ati observat ca racelile astea din ultimii ani dau o stare de epuizare? Si, totusi nu ne lasam invinse ca si radacinile pomului din imaginea ta! Cum stai cu agendele? Faina imaginea. In oras nu prea am zarit asa ceva sau nu am fost eu atenta la aceste detalii interesante, poate in parcurile mari.
    Sa ai spor in toate! Imbratisari!
    Bullet-ul meu e ceva de genul calendar A4 printat lunar si trec chestiile importante in casute. Nu reusesc sa ma tin de bullet journal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Agendele...sunt si pline si goale. Am multe de făcut, dar nu am tip să actualizez agenda, așa că rămâne ...goală. Imaginea nu e din oras, e de pe munte, la peștera Muierilor.
      Bullet jurnalul meu e ceva intre ceea ce printezi tu și bullet journalul la origini. Se modifică după necesitări de la an la am și chiar de la lună la ună. Dar mi-am creat niște semne, niște obișnuințe și mi-e ușor cu ele, e un fel de rutină. Plus că îmi place să desenez aceste jurnale.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!