sâmbătă, 18 noiembrie 2023

Dacă afară plouă....

 ... ne facem de lucru în casă. Pe lângă obișnuitele treburi de final de săptămână (curățenie, mâncare, spălat, călcat, etc...), azi ne-am îndeletnicit cu niște „art-craft” cum îi place soțului să zică și ne-am ocupat toată după amiaza cu montarea unui dulap cu sertare:


Dacă la interior, sertarele nu ar fi la jumâtatea înălțimii din partea frontală, ar fi fost perfect. Așa trebuie să caut niște soluții să le mai înalț eu, altfel abia ar intra în ele un rănd de șosete și atât. Încep să cred că pe cat de utile par sertarele, pe atât de înșelătoare pot fi. Cred că aș fi fost mai câștigată cu un dulap cu rafturi în care să pun eu niște organizatoare.


6 comentarii:

  1. Sertarele moderne și mie mi se par pierdere de spațiu, cele vechi sunt foarte utile. Acum pierzi spațiu și din cauza șinelor și din cauza lateralelor prea mici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta am simtit acu cu acest soltat cu sertare. Multă muncă la montare și nervi că nu se aliniază totul corect.

      Ștergere
  2. Pe afara pare incapator. Credeam ca era pentru craft si nu pentru haine.
    L-ai luat de pe net? Teoretic dau dimensiunile lor.
    Acum ti-ai mai facut ceva de lucru...
    Noapte buna si o saptamana cu spor!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am luat fizic din magazin, era și expus. Nu am realizat acolo cat de mic e sertarul. Abia cand am inceput să le umplu am sintit din plin realitatea. Momentan l-am oragazita cat de mine am putut așa cum e. Voi mai modifica în el în funcție de necesități.
      O săptămână spornică și ție.

      Ștergere
  3. Ce taaaare! Nici daca ne vorbeam nu ne nimeream sa scriem in aceeasi zi despre mobilier amandoua :))))))))))).
    E super fain dulapiorul
    Stii ce ma gandesc? Vezi ca pe la asiatici am vazut niste despartitoare pentru dulapuri - sunt din material sbtire si nu piezi mult spatiu si sunt cu pereti inalti - poate gasesti sa se potriveasca pentru dulapior. Saaaaau poti face tu :D Din carton subtire...

    Sa il folositi sanatosi :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu de ce, dar n-am realizat a am vorbit în aceeași zi de mobil deși am vazut etajerele tale. Probabil că nu reușesc să intri zilnic pe blogul tau și am vazutoare postarea ta mai tarziu?
      Stiu despre ce vorbești, dar nu comparimentarea este problema ci înălțimea sertarului, foarte mică. Am „rezolvat” un sertar cu niște carton. Celelalte urmează

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!