sâmbătă, 21 octombrie 2023

Căminul tău, un colț de rai (4/20203)


A treia săptămâna a provocării de octombrie, implică, pe lângă lumânarea aprinsă și muzica liniștitoare, o activitate relaxantă. Am vrut să aduc fetele și în această săptămână, doar că în locul playlistului muzical să alegem filmulețe amuzante care să aibă legătură cu activitatea noastră.

Nu am reușit noi în fiecare zi să facem ceva împreună, si nici filmulețe nu am ales în toate zilele. Dar aprinderea lumânării ne-a intrat cumva în obicei. Ne gândim să prelungim această activitate și mai departe după ce se va termina provocarea.

Duminică:  Am avut musafiri, prieteni dragi, iubitori de animale ca și noi. Ne-am petrecut timpul la un pahar de suc/cafea depănând povești despre pisicuțele noastre.


Luni: Timp petrecut cu animăluțele din dotare.


Ca si filmuleș, am ales un dans cu lumini. Da știu, nu e legat de animăluțe, dar astea ne-a plăcut mai mult atunci.



Marți: Ne-am amuzat împreună vizionând filmulețe amuzante. Am găsit această cerere în căsătorie care mi s-a părut deosebită:


Miercuri: E ziua cea mai liberă pentru mine, dar nu și pentru fete. De data asta m-am relaxat singură ascultând povești audio de pe o aplicație de pe telefon:


Joi: I-am dedicat întreaga noastră atenție lui Fifi. Cu problema lui cu piciorușul a trebuit să-i ținem companie să se învețe în casă.

Vineri: după o săptămână plină de activități, probleme, decizii de luat, schimbări de făcut, chiar am simțit toate nevoia să stăm. Am ales un film, „Superman vs Batman”, și l-am vizionat împreună, marcând astfel și seara noastră de film din luna octombrie.

Sâmbătă : Fetele au fost in vizită la prietenele lor. Eu am rămas acasă să mă relaxez cu un puzzle, doar l-am început.

 

Ultima săptămână include gătit. Am ceva idei de gătit împreună, dar să vedem ce va fi.



Săptămâna 2

2 comentarii:

  1. Filmuletul cu cererea in casatorie este suuuuper fain. Il stiam mai demult - ma bucur sa il revad. Chiar inedit.
    Poza cu sicronul negrutilor este geniala :D.
    Puzzleul este foarte interesant - am vazut si eu 4 super faine... cate unul pentru fiecare anotimp.. poate e vreo ofera de BF.. sa vedem.
    Pupici!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl mai văzusem cu ceva ani în urmă. Mă bucur că l-am regăsit acum.
      Succes la găsirea puzzle-urilor dorite

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!