miercuri, 14 august 2024

Mica, o pisicuță răsfățată - MFC(121)

 


 Pozele sunt din arhiva personală 

Pentru jocul Miercurea fără cuvinte, inițiat și găzduit de Carmen.

Mulțumesc, Suzana pentru descoperirea acestui joc.

8 comentarii:

  1. Ce scumpica-i Mica! 😍 Toată stima pentru cine o îngrijește și o răsfață! 💗
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce repede ai văzut! Scriam în comentarii ce e cu Mica și a cui este.

      Ștergere
  2. Pentru că e miercurea fără cuvinte, dar cu siguranța mă veți întreba, vă spun în comentarii că Nu, nu am adoptat altă pisică, deși nu a lipsit mult să o facem. Chiar a apărut una mică în grădină la noi, dar bănuim că au adoptat-o vecinii. La noi cred că simte pisicile noastre, dar nu se aproprie de noi oricât am încerca.
    Mica este o pisicuță salvată și adoptată de mama mea. E pisica ei de la țară și am cunoscut-o și noi când am fost în vizită. Are ochii de culori diferite din păcate din cauza unor răni. Mama mi-a spus că avea ochiul scos când au găsit-o. Nu s-a repearat complet, chiar dacă a tratat rana. A rămas o pată lăptoasă în cristilanul ei, se vede doar de aproape. Din păcate cred că nu vede deloc cu acel ochi, e sperioasă dacă se apropie ceva pe partea aceea a ei. Dar e o strengară jucăușă. Te pândește deupă orice colț și se agață de picioarlee tale când treci. Îmi mută jucăriile din casă afară și invers și se joacă cu orice prinde. Încerc s-o conving pe mama să o ia cu ea la iarnă când se va muta la oraș.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram pe punctul de a ieși de pe blog și-am reîncărcat pagina, poate a publicat cineva din blogroll ceva 😃 Nu puteam rata o postare care are în titlu "pisicuță".

      Ce înseamnă oamenii cu suflet frumos! 🌹 Nu se feresc să aibă în grija animăluțe cu probleme. E posibil să nu vadă cu acel ochișor... Dar, chiar și așa, e tare zglobie, deduc. O maaaare figura, altfel spus. 😊
      Cred că mami a ta o va lua cu ea, daca nu e acolo cineva de încredere pentru a o îngriji...
      S-ar descurca singură pisicuța?
      Gânduri bune! 💗

      Ștergere
    2. Ah! Tocmai am citit ce ai scris pentru Carmen. Deci, e acolo cineva de încredere.
      😘

      Ștergere
    3. Da, e tare zglobie, și simpatică până se sperie. A reușit să-mi lase o opră de artă pe mână cand s-a speriat că am luat pe sus din partea ochiului cu probleme. Mama n-a fost tocmai o iubitoare de animale de casă, dar în ultimii ani s-a atasat și de animăluțele noastre dar și de ale ei de la tară. Nu le lasă chiar singure și se mai si duce ea din când în cand pentru 2-3 ore acolo.

      Ștergere
  3. Mica 😍 un sufletel, o pufosenie nevinovata.
    Ce bine ca a salvat o mamica ta!
    Cu siguranta la iarna se vor muta impreuna, pentru ca vor apartine impreuna! ❤️
    Se zice ca cel mai bine cunosti un om privind cum trateaza un animal..
    Happy ww,Niko draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e tatăt de sigur. Deja o învașă să mănânce aproape de căini. La tară mama are și căini, pe care nu-i ia la oraș. Dar lasă o vecină să le dea mâncare și a inclus-o și pe Mica în convenția asta.
      Happy WW!

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!