duminică, 18 august 2024

Lighthouse jigsaw puzzle

 Este un puzzle din caeeași gamă cu cel proaspăt terminat, ce redă o imagine din Veneția.

Are 1500 de piese și dimensiuni 78,4 x 53,3 cm, după informațiile de pe cutie, sincer eu nu l-am mai măsurat. Îmi doresc să îi găsesc cât mai repede un loc pe perete.



PS: vi s-a mai întamplat să vă dispară pur și simplu un articol de pe blog? Am mai scris odată postarea asta, cu mult mai multe detalii, dar după ce am făcut postarea următoarea, cea despre acest puzzle a dispărut complet. Singura dovadă că o făcusem a fost că pozele erau deja încărcate în galeria blogului.


2 comentarii:

  1. Imaginea e superbă! Spor la montat! 🍀 Îmi plac mult de tot imaginile-puzzle cu peisaje! Și îmi plac furtunile, în general. 😊

    Din ce am înțeles eu - cu multe pățanii la activ - dispariția poate coincide cu cine știe ce actualizare a platformei, cu vreun "defect" pe platformă, cu o salvare nereușită a postării, cu apăsarea pe vreo "minune" de tasta sau combinație de taste prin care ai șters postarea din tabloul de bord... Doar îmi dau cu părerea, cum mi-au zis alții, deci nu am certitudini.
    Nu, nu mi s-a întâmplat. Mi s-a întâmplat, însă, sa vreau sa mut o postare "în trecut" și să modific data la alta postare... postarea in cauză fiind, de fapt, "în trecut", nu dispărută.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am aflat ce s-a întâmplat si din păcate a fost de vină netul și calculatprul meu lent. Aveam deschise spre editare două pagini cu postări și nu s-a actualizat articolul cu puzzle-ul și fără să vreau am scris eu cu mana mea peste el un art articol.
      Am terminat cu montarea puzzle-urilor atunci, dar cred că mi-a rămas unul de care nu am scris. O să verific.
      PS: aia cu fugitul în trecut am pățit-o și eu, dar le găseam făcând căutări pe blog după cuvinte cheie sau apărea în lista de lecturi că ai postat de curând. Indiferent ce dată pui la articol, în lista de lecturi apare cu data reala cu care postezi. Așa reușesc eu să văd la Rux postările pe care ea le recuperează.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!