vineri, 2 august 2024

Câștigători iulie TC24

Am intrat în ultima lună de vară, ceea ce înseamnă ca a sosit acel moment când trebuie să desemnăm câțtigătorii lunii iulie de la provocarea Transformări creative. Materia primă cu care ne-am jucat în luna ce tocmai s-a încheiat a fost polistirenul. 

Reamintim că orice lucrare poate fi recuperată și înscrisă în tabelul suplimentar. Tot acolo puteți înscrie și lucrări noi care respectă una din cerințele temelor din lunile trecute.

Luna aceasta avem două lucrări câștigătoare și doi câștigători. Juriul a votat farul cel mai aproipiat de referință desemnând-o câștigătoare pe 

 Diana

La categoria câștigătorul lunii, domnul random a „ales” o înghețată realizată de 

Suzana

Sincere felicitări, tuturor participanților!



Câștigătorul lunii are posibilitatea de a stabili două din cele 24 de teme ale provocării Adventul Exploratorului Creativ ce se va derula în decembrie, precum și câte o materia primă care să fie folosită la realizarea acelor teme. (exemplu : îngeraș - hârtie). Tabelul cu temele deja alese spoate fi consultat mai jos. O precizare, materia primă aleasă se poate repeta dacă considerați că e ceva ușor de găsit și folosit în AEC.


2 comentarii:

  1. Mulțumesc membrilor juriului! 💗😊
    Felicitări tuturor! 🍰🌹 Inspirație sa fie, spor și timp pentru joaca! 🍀💐

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc domnului Random!
    Sa avem un august plin de inspiratii jucause!
    Multumesc Niko, pentru efortul de a sustine acest joc.
    ❤️😘

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!