luni, 30 mai 2022

FFV5 - Fructe din fire

Continuăm cu săptămâna a cincea a Festivalului fructelor de vară, calendarul creativ ce vă invită se realizați diverse obiecte handmade având ca sursă de înspirație fructele de vară timpurie.

Principalele vedete ale acestui festival sunt cireșele și/sau căpșunele, dar puteți alege orice alt fruct de primăvară-vară din listă. Pentru mai multe detalii, consultați regulile provocării prezentate aici.

Coșulețele noastre s-au ”umplut” până acum cu fructe modelate și fructe 3D. În continuare vom aduna ...

Tema săptămânii: Fructe din fire

Trebuie să realizați orice fruct/fructe de primăvară-vară prin orice tehnica doriți, atât timp cât fructul e format din fire.Fructul poate să fie plan, în relief sau 3D, crosetat, tricotat, brodat, cusut pe pânză sau carton etc...

La fel ca săptămânile trecute, nu trebuie să ”umpleți” cu fructe coșulețul realizat anteior. E de ajuns realizarea chiar și a unui singur fruct din fire.

Perioada de lucru: 30 mai - 6 iunie

Spor și inspirație!

sursa


Tutorial

sursa


sursa


sursa


7 comentarii:

  1. Ce multe surse de inspiratie ne oferi! Multumesc mult Niko! Spor la tot si o saptamana frumoasa!❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma straduiesc sa adun cat mai multe.
      Spor si tie Suzana.

      Ștergere
  2. Multumesc si eu pentru modele!
    M-am gandit la ceva de aici - trebuie sa vad daca am material suficient. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am adus sapte cirese si o mie de scuze! 😊 Scuzele sunt pentru ca nu prea m-am descurcat... onorabil! Am folosit sarma pentru codite. :( Cand mi-am dat seama ce m-a pus neuronul sa fac erau deja lipite coditele, era sambata... Nu am mai avut timp sa fac altfel cozile (doar sa le fi "taiat").
    Saptamana frumoasa iti doresc!

    P.S. Daca scoti link-ul din tabel nu-i bai, sa stii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai am scris la tine pe blog, am vazut mai intai intrarea in tabel si m-am dus repede sa vad ce ai facut. Asa cum ti-am scris si la tine, ciresele tale se încadrează perfect în tema cerută. Fructul e din fire. Codița poate fi făcută din ce poți. Intră te rog pe link-ul cu modelul de cirese din ciucuri și o să vezi că si acolo pe lânga fire se folosesc și alte materiale ( fetru si snur de piele intoarsa)

      Ștergere
    2. Scuzele nu se accepta pentru ca nu își au rostul. Eu imi cer scuze ca poate nu m-am exprimat corect si ai inteles co trebuie absolut totul din fire. Chiar imi pare rau ca ti-am creat aceste framantari in legatura cu lucrarea ta. Sper totusi ca ai avut o duminica relaxanta.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!