luni, 16 mai 2022

FFV3 : Fructe modelate

Începe a treia săptămână a Festivalul fructelor de vară, un calendar creativ, ce vă invită se realizați diverse obiecte handmade având ca sursă de înspirație fructele de vară timpurie.

Principalele vedete ale acestui festival sunt cireșele și/sau căpșunele, dar puteți alege orice alt fruct de primăvară-vară din listă. Pentru mai multe detalii, consultați regulile provocării prezentate aici.

Dacă săptămâna trecută am lucrat coșulețe pentru fructe, hadeți acum să începem să umplem aceste coșulețe cu fructe. Primele ”coapte” sunt ....


Tema săptămânii: Fructe modelate

Trebuie să realizați orice fruct/fructe de primăvară vară prin tehnica modelării. Fructele pot realizate din orice tip de material doriți atât timp cât materialul poate fi modelat/sculptat, fasonat : plastilina, lut, fimo, ceară, aluat, lemn, ipsos, metal, lână pentru împâslire.

Din dex online (definiții):



Observații : nu trebuie să umpleți cu fructe modelate coșulețul realizat săptămana trecută. E de ajuns realizarea chiar și a unui singur fruct modelat.

Perioada de lucru: 16 - 23 mai

sursa

sursa


Reteta plastilina de casa






6 comentarii:

  1. Adevarate jucarii aici! :)
    Pare usor de facut plastilina - poate ca voi reusi sa gatesc si eu!
    Mutumesc pentru idei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu abia astept sa ma joc. Cu lutul. Am niste bucati de lut pe care ar ca fi cazul sa le pun la treaba.

      Ștergere
  2. Nu stiu cum alegi, dar ma intersectez cu idei pe care mi le doream a le realiza, macar ca experiment, daca nu ceva mai ca lumea.
    Multumesc, Niko! Orice impuls este binevenit!
    Spor la tot si multa inspiratie!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca reusesc sa ies in intampinarea ideilor tale cu provocarile mele. Asa nu poate fi decat de bine, cu siguranta o sa fi incantata sa pui in practica acele idei. Abia astept sa le vad. Spor la lucru!

      Ștergere
  3. Nu am avut rabdare sa prepar plastilina - de fapt, nu cred ca despre rabdare e vorba, dar nu mai conteaza. :)
    M-am amuzat, din nou, citind despre sa nu umplem cosuletul cu fructe! :)) La ora aceasta cred ca as mai fi modelat cirese!
    Duminica frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să te amuze și săptămâna aceasta aceeași afirmație. Cosulețul îl umplem metaforic vorbind, pe perioada întregului festival.

      PS: frumoase cireșe!

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!