vineri, 2 iunie 2023

Premiu Salvăm păpuși

 Domnul random a fost foarte prietenos anul acesta și m-a ales câștigătoare pentru participarea mea la una din seriile de patru teme din ediția a doua a prococării  Salvăm păpuși, mai precis, a doua serie, temele 5-8.  Nu știu exact care din cele 4 lucrări ale mele au ieșit câștigătoare, dar trebuie să recunosc că au fost unele dintre cele mai plăcute teme pe care le-am primit.

Lucrările cu care am participat la această serie le puteți vedea în pozele de mai jos, iar detalii despre realizarea lor veți afla accesând linkurile de mai jos:

Tablou cu trandafiri - Salvăm Păpuși (05)

Buchet de trandafiri - Salvăm păpuși (06) - Citate favorite (17)

Coș/cuib Pascal - Salvăm păpuși (7)

Lumânări cu trandafiri - Salvăm păpuși (08)


   


Pachetul cu premiul a ajuns de ceva timp, dar nu am apucat să postez până azi. Îmi propusesem inițial să fac mai multe poze și din cartea primită pe care am răsfoit-o cu lăcomie atunci, dar din care nu am apucat să lucrez încă nimic. Mașina de cusut nu îmi mai e așa bună prietenă cum credeam eu.

Pozele sunt din ziua primirii coletului. Am fost din nou impresionată de delicatețea cu care împachetează fiecare obiect și dragostea cu care pregătește totul, dar și de iepurașul croșetat de ea.




Mulțumesc mult, Rux pentru tot.

8 comentarii:

  1. Vai ce draguuuuuuut! Felicitari pentru premiiiii, draga Niko! Felicitari lui Rux pentru actiune, foarte frumoasa actiune 🤗🎊
    Un start bun in weekend 😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa te bucuri de ele, ai primit lucruri frumoase si se vede ca au fost trimise cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata toate minunat! Sa fie cu bucurii si alte inspiratii pe mai departe!
    😘❤️

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur mult ca au ajuns cu bine si ca ti-au adus un strop de bucurie. Micaela e „de vina” pentru carte si pentru papusica - eu doar i-am facut costumatia :). Mi se par adorabile genul acesta de papusele.
    Ma bucur ca am reusit sa pun si eu ceva in pachetel facut cu drag :). Am avut si pretext sa imprim o bucatica din grafica de blog - mi-e dor sa mai desenez cu tableta. Cine stie insa, poate anul acesta voi reusi sa fac un pas si in acea directie.
    A fost o aventura superba si mi-a placut mult sa ne jucam creativ impreuna :D.
    pupici cu drag!!

    ps: sa nu razi, dar eu cand pregatesc un pachet sunt atat de concentrata ca uneori imi ia si o zi :))) Daca m-ar vedea cineva innotand prin hartie, masurand si taind si apoi cantarind in mana sa vad cat are pachetul, cautand cutia.. si tot tacamul, cred ca ar iesi o comedie pe cinste.. hahaha.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esri o drăguță Rux cu concentrarea ta la pregătirea unui colet, dar fix atenția ta la detalii le face să fie speciale. Mulțumesc.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!