luni, 13 iunie 2022

FFV7 - Fructe ”accesorizate”

Mai sunt doar două săptămâni din Festivalul fructelor de vară, calendarul creativ ce vă invită se realizați diverse obiecte handmade având ca sursă de înspirație fructele de vară timpurie.

Principalele vedete ale acestui festival sunt cireșele și/sau căpșunele, dar puteți alege orice alt fruct de primăvară-vară din listă. Pentru mai multe detalii, consultați regulile provocării prezentate aici.

Coșulețele noastre s-au ”umplut” până acum cu fructe modelatefructe 3Dfructe din fire și fructe pictate. Și pentru că sezonul lor se aproprie de sfârșit, hai să le avem aproape tot anul în ....

Tema săptămânii: Fructe ”accesorizate”

Se cere realizarea unui accesoriu de purtat care să aibă forma de fructe de vară timpurie sau care să fie decorat ori confecționat din material cu astfel de fructe. Prin accesoriu de purtat se întelege : cercei, colier, pandativ, brățară, breloc, curea, geanta, coroniță, agrafă/piptene de păr,

Perioada de lucru: 13 - 20 iunie

Spor și inspirație!

sursa


sursa


Tutorial împâslire cu acul


sursa

Mai multe idei adunate de mine găsiți aici.


10 comentarii:

  1. Ma intreb daca nu a venit timpul sa incerc tattingul. Ca era pe lista!
    Multumesc pentru nesfarsita inspiratie, draga Niko!
    Spor la tot! 😘 ❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o idee buna tattingul pentru aceasta provocare. Succes!

      Ștergere
  2. Aici e greu de ales! 😊 (am vazut si celelalte surse de inspiratie) De faaaapt, nu e greu de ales cat mai complicat - pentru mine - sa realizez ceva pentru ca ori nu am materiale potrivite pentru ceea ce as sti sa fac, ori nu ma descurc cu "tehnica de lucru", dar ceva-ceva tot s-a conturat in mintea mea. 😊
    Multumesc pentru sursele de inspiratie dar si pentru ca gazduiesti acest joc si-i dai de lucru neuronului meu agitat. 😊
    Spor in cele ce le ai de facut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa tin ocupat neuronul agitat. La mine e problema ca nu stiu ce sa aleg. Initial ma gandisem la coronite cu fetru, pentru fete. Parea ce mai usoară alegere, dar de cand purtam toate ochelari nu mai putem purta coronite. Iar cea mare ...nu prea o vad cu astfel de accesorii. E mai sobra.

      Ștergere
    2. Banuiesc ca pana acum ti-a venit ideea cea mai faina - daca nu... va veni "pe ultima suta de metri". 😊 Intreaba puiul cel mare la ce s-ar gandi pentru joc - sigur vine c-o idee.

      Neuronul meu s-a linistit un timp. Am adus o bratara. Trecand in revista imaginile postate de tine pe masura ce le vedeam se contura tot mai clar cam ce-o sa fac. 😊 A durat mai mult sa editez fotografiile decat sa lucrez bratara.
      Spor in cele ce le ai de facut!

      P.S. Tabelul nu mai apare si pe pagina sau nu-l pot vedea "de la mine"? Doar n-oi fi pe pagina gresita! (nu m-as mira sa fiu in alta parte) :))

      Ștergere
    3. Credca am editat ceva in postare, ceva spatii intre poze si cumva am reusit sa sterg tabelul. L-am readus acum.
      ma crezi ca am uitat ca trebuie sa fac fructele accesorizate? Am lucrat saptamana asta la un alt proiect si mi s-a sters complet din mante ca mai am si altceva de facut.Si tot nu stiu clar ce o sa fac. Am si avut o saptamana nebuna, cu multe de facut. Ma duc cat de repede sa vad si bratara ta.

      Ștergere
    4. Intre timp am aflat cateva dintre cele care ti-au scos din gand fructele accesorizate. Nu-i de mirare! Mi se pare mult mai important ceea ce faci pe acolo. Si interesant! 😊
      Numai de bine!

      Ștergere
    5. Sunt in urma rau cu postarile, am material pentru catev postari si ori nu am timp, ori daca nu am timp nu merge calculatorul. Desi cu fructele accesorizate, am ratat cu brio provocarea, Dar sper sa-mi dau restanta saptamana asta.

      Ștergere
  3. Nu a fost sa fie tatting...
    Numai bine, draga Niko!❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine nu a fost sa fie nimic inca Suzana, desi ma hotarasem la ceva. Mi-a placut brelocul tau.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!