marți, 21 iunie 2022

Noutăți din solar

Solarul se dovedește una din cele mai bune investiții în ceeea ce privește grădina de legume. Necesită destul de mult timp, dar deja se văd roadele. Despre castraveți am mai spus, deja încep să se adune destui ca să îi punem la borcan în oțet. Dar încep să descopăr cu bucurie și alte roade, ca ardei și roșiile . Sper să culeg în curând.



 

 


6 comentarii:

  1. Sa va bucurati de recolte bogate! E tare frumos sa vad vegetalele in diferite stadii de dezvoltare.
    Tot timpul e ceva de facut in casa, pe langa casa - la voi e un mare avantaj (din punctul meu de vedere) ca aveti multe activitati "in aer liber". 😊
    Spor la toate, Niko!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca fetele mele dupa cateva zile intensive de cules visine si coacaze, ar prefera sa stea la bloc decat sa mai faca activitati in aer liber. Dar sti cum e vorba, la o gospodarie cat ar fi ea de mica, doar daca nu vrei, nu gasesti ceva de facut.
      Multumim Diana. Spor si tie.

      Ștergere
  2. Sa-mi spui si mie o reteta buna de pus castraveti in otet, cand ai timp. Sa va bucurati de recolta.
    Sunteti minunati cu aceste preocupari!
    Spor la tot, draga Niko!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reteta mea de castraveti e foarte simpla, cea de pe plicurile de pikant fix. Sunt trei variante : dulce- acrisor, iute, si verdeturi. Ultima am incercat-o, dar nu prea imi place. Am ramas la celelalte doua, combin un plic dulce-acrisor cu unul iute si asa pun castravetii si gogonelele.

      Ștergere
  3. Super solarul. Ma gandesc si eu la unul dar inca nu si-a gasit locul in buget.... Spor la gradinarit si "borcanit"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cauza bugetului am facut si eu unul mic. Si chiar si pentru acela am strans strans bani din timp. Dar s-a dovedit foarte bun. E o diferenta mare intre ce e in solar si ce e in gradina. Merita sa-l pui pe lista de prioritati.

      Ștergere

Va mulțumesc pentru vizită!