vineri, 12 aprilie 2024

Tot miere de păpădie

 Rețeta am explicat-o ieri, când vă spuneam că am început o nouă serie de miere de păpădie. Azi ținut cine trebuie cu mine s-o și termin, și bine-nțeles, cât timp a fiert la foc mic pe aragaz, în casă a plutit un miros îmbietor de miere. Culoarea și textura de data aceasta sunt exact cele care trebuie. Nu am poze artistice, dar vroiam să vă arat cum ar trebuie să arata ca să fie ceea ce numesc eu perfectă:



Un comentariu:

  1. Arata minunat!! Si probabil tot ora inaintata ma face sa ma gandesc acum la peltea (nu imi mai aminteam, data trecuta la mierea de papadie scrisesem despre altceva - acum vad ca probabil comentariul meu a migrat la spam :))) ca numai este).
    Stiu ca nu are a face nici cu pelteaua si nici cu serbetul.. cred ca din cauza zaharului - sau poate mi-e dor sa gust niste peltea si putin serbet :)).
    Felicitari - ti-a iesit minunat. Sa va bucurati sanatosi de bunatatea de miere de papadie.
    pupici

    RăspundețiȘtergere

Va mulțumesc pentru vizită!